fredag den 23. september 2011

Kriketti vie suuren harppauksen eteenpäin, laajenee jalanjälki kanssa vähän apua vähittäiskaupan ystäviä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/cricket-takes-a-great-leap-forward-expands-footprint-with-a-lit/:


Kun mustetyynyt tukku spektrin kanssa Sprint viime vuonna Leap n menee rikki ja liikkuvan sen "arvopohjaista" Cricket palvelu out valtakunnallisesti syyskuun 25. päivä. Laajennus sisältää jtk Walmart myymälää, Dollar General ja jopa kaapeli-ostos kanava HSN, mutta suurin osa sen uuden REACH tulevat yhteistyössä Best Buy. Lisäksi tarjota kuukausittain suunnitelmia tyhmä ja älypuhelimiin yhtälailla MVNO myös palvelevat jopa erityisiä Muve Musiikki palvelupaketteja pelata kiva kolmella tulevista puhelimia. Yhdessä Samsung Vitality ja ZTE Chorus (molemmista on saatavilla ennen lomia), Cricket n käyttöön ensimmäisen ZTE älypuhelin - Pisteet. Älä mene etsivät high-end tiedot täällä, kuten 3,5 tuuman Android laite kulkee Gingerbread huipulla 600MHz prosessori ja sisältää 3,2 megapikselin kamera. Ominaisuus puhelimen käyttäjät saavat myös pari uutta vaihtoehtoa valita, kanssa Huawei Pylväs ja Samsung Chrono tarjotaan palveluntarjoajan PAYGo palvelu . Jos olet tuulella kaivaa PR spiel, ohittaa taukoa kolmikko pressers.

Jatka lukemista Cricket vie suuren harppauksen eteenpäin, laajenee jalanjälki kanssa vähän apua vähittäiskaupan ystäviä


Kriketti vie suuren harppauksen eteenpäin, laajenee jalanjälki kanssa vähän apua vähittäiskaupan ystäviä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 17:51:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink MobileBurn | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar