fredag den 23. september 2011

KISSmetrics Auttaa Hone In Stats, joka todella vaivaa Cohort raportit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/j0NNDJvG92g/:

www.kissmetrics

Kissmetrics , Analytics käynnistyksen jonka avulla voit pitää silmällä, miten käyttäjät käyttävät sivustosi, lisää uuden työkalun sen tuoteperhe tänään: Cohort Analysis .


Ikäluokat, niille jotka eivät tunne heitä, ovat käyttäjäryhmät jotka allekirjoittavat aikana tiettynä ajanjaksona (sanoa, jokainen joka kirjautui tammi 1 ja 7, 2011). Ja analysoimalla niitä voi tarjota joitakin arvokasta tietoa siitä, miten ihmiset käyttävät (tai ovat lopettaneet) palveluksessanne. Kissmetrics cofounder Neil Patel kertoo, että turhamaisuus mittareita näemme usein keskustellaan lehdistössä, kuten koko käyttäjän luottaa, voi olla harhaanjohtavaa. Esimerkiksi, sivustosi saattaa olla kasvava yleistä käyttöä kuukausittain, mutta että kasvu voi käyttää polttoaineena kokonaan nousu rekisteröitymistä - kuka voisi peitä sitä tosiasiaa, että vanhemmat käyttäjät ovat häviämässä pois.


Siellä kohortti raportit tulla kätevä: he voit rikkoa koko käyttäjäkuntaa eri ryhmiin, sitten nähdä, miten kukin näistä ryhmistä käyttää palvelua aikana, sanovat, seuraavat kuusi kuukautta. Tästä voi olla hyötyä sekä arvioida elinkaariarvo käyttäjiä, ja nähdä miten paljon vaikutusta uusien ominaisuuksien ottaa kunkin ryhmän käyttäjiä. Kissmetrics myös voit edelleen rikkoa käyttäjät ulos ikäluokat perusteella, miten ne saatettiin sivustoosi.


Patel myöntää, että on olemassa muitakin palveluja, jotka ovat esitetty tarjota Cohort raportteja sekä myös Mixpanel ja RJMetrics, mutta sanoo, että heidän tuotteensa, ainakin niin pitkälle kuin ikäluokat ovat huolissaan, antavat käyttäjille vähemmän joustovaraa (hän ​​uskoo myös Kissmetrics on helpompi käyttö). Patel sanoo yksi keskeinen piirre tarjoamia Kissmetrics että muut eivät on mahdollisuus "suurentaa" kunkin kohortin alas yksittäisen käyttäjän tasolle.


Kissmetrics on saatavissa ilmaiseksi 30 päivän maksuton kokeilu, jossa palkkio suunnitelmia käytettävissä sen jälkeen alkaa $ 29/month (hinnat nousta riippuen koosta koko ja kuinka monta datapoints olet määrittänyt).


Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää ikäluokat, Evernote toimitusjohtaja Phil Libin on aiemmin puhunut yksityiskohtaisesti , kuinka hänen yrityksensä käyttää tällaisia ​​tietoja.
















:

Kotisivu:










Ingen kommentarer:

Send en kommentar