fredag den 23. september 2011

Google TV sovellukset TNT, TBS vuotaa lyhyesti, paljastaa todennettu streaming matkalla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/22/google-tv-apps-for-tnt-tbs-leak-out-briefly-reveal-authenticat/:


Olemme edelleen odottaa Googlen TV tuotteensa virallisesti saada iso päivitys Honeycomb ja pääsy Android Market , mutta yhteensopivat sovellukset ovat jo vuotaa . NewTeeVee huomauttaa pariskunta TNT ja TBS (joka myös mahdollistaa Google-TV streaming niiden verkkosivut), että hetken näytti ja päästän maksutelevisiotilaajille stream jaksot suoraan Internetin kautta, samanlainen iOS Apps molemmat verkot ovat jo rakentaneet . Turner varmistunut, että TV Everywhere sovellukset, mutta Google toivoi nähdä lisää todennettu apps kuten nämä ja nykyisten HBO Go pääsy lavalle, toisin kuin yksinkertaisesti päätyvät tukossa . Se on huono uutinen johto-leikkaajat toivoen verkossa vain kone, mutta suurin osa katsojista edelleen koukussa osaksi satelliitti-, kaapeli-tai IPTV se voi olla ainoa tapa tehdä Google TV elinkelpoinen alusta juuri nyt. Kaikki merkit viittaavat päivittää saapuu tämän kuun lopussa, meidän pitäisi tietää enemmän näistä apps ja heidän kaltaisiaan sitten.

Google TV sovellukset TNT, TBS vuotaa lyhyesti, paljastaa todennettu streaming matkalla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 22 syyskuu 2011 18:08:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde NewTeeVee | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar