fredag den 23. september 2011

New Yorkissa olkaimet tiistai n saapumisesta mobiilipalvelun on metro alustoilla

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/23/new-york-city-braces-for-tuesdays-arrival-of-mobile-service-on/:


Se tuskin luonnonkatastrofi, mutta maisema Manhattan on muuttumassa jälleen saapumisen myötä matkapuhelinverkon signaalin kourallinen Borough metro alustoille. Sekä AT & T ja T-Mobile osallistuvat pilottiohjelma , ja Metropolitan Transit Authority odottaa palvelua aloittaa liikkuvan tiistaina useilla asemilla pitkin 14th Street käytävällä, mukaan lukien, C, E, F, L ja M sekä pysäkit 1, 2 ja 3. 23. kadulla linja näkyy myös osa toimia, kuten kattavuus odotetaan C ja E-asemat. Tietenkin straphangers tuskin vastaanottaa signaalin kerran junassa junat, kuten tunnelit itse eivät sisälly tähän käyttöönotossa. Tällä hetkellä MTA odottaa, että kaikki 277 maanalainen alustoja varustettu matkapuhelin pulista vuoteen 2016 mennessä. Transit Wireless, yhtiö vastaa laajennus, sanotaan olevan keskusteluja Sprint ja Verizon vastaavasta käyttöönottoa, vaikka sen asiakkaille on sisältöä salakuunnella keskusteluja muiden työmatkalaisten toistaiseksi.



[Image SeanPavonePhoto / Shutterstock ]

New Yorkissa olkaimet tiistai n saapumisesta mobiili-palvelun Subway alustoilla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 syyskuu 2011 01:06:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde amNew York | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar