fredag den 23. september 2011

350Green Lisään 400 enemmän EV latausasemaa Across US

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/AhKonGaryIQ/:

350Green logo

Kaliforniassa toimiva sähköauto latausasemaa kehittäjä 350Green ostaa ja asentaa yli 400 latausasemilla valmistajalta Coulombin Technologies , yhtiö on ilmoittanut. Uudet lisäykset tulee käyttöön koko Yhdysvaltojen auttaa rakentamaan 350Green verkon yli 1000 asemaa. Lisäksi asemilla on powered by ChargePoint Network, Coloumb n EV-infrastruktuurikustannusten johon sisältyy myös online-portaaleja käyttöön isännät, ajoneuvokalustoa hallinnoivat, ajurit ja apuohjelmat.


350Green on tällä hetkellä hankkeita New Yorkissa, Pennsylvaniassa, Illinoisissa, Indianassa ja Kaliforniassa. Se on parhaillaan asentaa tason 2 ja DC Fast latureita eri kuluttaja-ystävällinen paikoissa kuten Walgreens huumeiden tallentaa ja omistamien kiinteistöjen kiinteistöjen kehittäjät kuten Simon Property Group , joka omistaa satoja ja ostoskeskukset, pistorasiat ja myymälää eri puolilla Yhdysvaltoja


Walgreens aiemmin solminut sopimuksen Miami-pohjainen autossa Group , liikkua joka voisi osoittaa, että yhden EV latausasemaa tarjoaja ei voi käsitellä koko maan käyttöönotossa omasta. (Autossa konsernin asemat tukevat myös ChargePoint Network).


Samaan aikaan, Coulombin, joka perii yli 26000 ajoneuvoa 14 maassa maailmanlaajuisesti, tulee tarjota sen ChargePoint Verkkopalvelut 350Green n uusia asemia. ChargePoint Network mahdollistaa 350Green seurata tuloja, palkkiot, kulut, käyttöaste ja muut EV palvelut. Kuljettajat voivat käyttää ChargePoint n 24 / 7 tuki, laskutus vaihtoehdoista ja mobiilisovellukset (iPhone, Android, BlackBerry), jotka tarjoavat latausta plus asemalle sijainti, saatavuus ja navigointi.


Mukaan tuoreen raportin , missä tahansa 13-40 miljoonaa plug-in sähköautojen olla tiellä vuoteen 2030 mennessä, mukaan lukien malleja kuten Nissan Leaf, GM Chevrolet Volt, Fisker Karma, Tesla Model S, Ford Focus EV ym.. Station rollouts näin on kriittinen auttamaan siirtymistä helpommin toteutettavissa kuljettajille.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar