fredag den 23. september 2011

Yhdysvaltain hallitus voittamaan takaisin botnet kanssa tietoverkkojen käytännesäännöt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/23/us-government-to-beat-back-botnets-with-a-cybersecurity-code-of/:


Vanha Uncle Sam näyttää päättäneen ankariin botnet , mutta hän silti tarvitsee hieman apua mietitään, miten tehdä niin. Keskiviikkona Department of Homeland Security ja National Institute of Standards and Technology (NIST) julkaisi tietopyyntö kehottaen yrityksiä Internet ja IT-yrityksiä osallistumaan ideansa vapaaehtoinen "käytännesäännöt" Internet-palveluntarjoajien on noudatettava, kun edessä botnet tartuntoja. Suunnitelmassa mukana ilmeinen vastaus kesäkuu "vihreä kirja" on tietoverkkojen, jossa kauppaministeriön Internet Policy Task Force vaaditaan johdonmukaisia ​​käytännesäännöt, joiden avulla palveluntarjoajat selata erityisen petollinen vesillä. Tässä vaiheessa NIST on vielä avoin ehdotuksille yleisöltä, mutta Ars Technica raportoi, että se ottaen erityisesti huomioon kaksi mallia hyväksytty ulkomailla. Australian iCode ohjelma, esimerkiksi vaatii palveluntarjoajia reitittää pyynnöt varjoisa näköisiä järjestelmiä sivuston omistettu haittaohjelmien poisto. Virasto on myös ottaen vaikea tarkastella aloitteesta (kaaviona yllä) Japanin 's Cyber ​​Clean Center, joka on asennettu niin sanottu "hunajapurkki" laitteet eri ISP, jolloin ne voivat helposti havaita ja lähde mitään hyökkäyksiä, kun taas automaattisesti ilmoittamalla asiakkailleen sähköpostilla. On kuitenkin joitakin viipyvä koskee, niin kuin NIST pitäisi löytää rahoitusta tulevan aloitteen, onko se tulee julkisen sektorin, yritysten tai jonkinlainen julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuutta. Plus, jotkut ovat huolissaan siitä, että anti-botnet-ohjelmat voi vahingossa paljastaa kuluttajien henkilökohtaisia ​​tietoja, kun taas toiset ovat avoimesti ihmettelevät, onko OS-päättäjien tulisi olla mukana, samoin. Koodi julkista kommentti päättyy 4. marraskuuta, mutta voit löytää lisää tietoa Lähde-linkkiä alla.

Yhdysvaltain hallitus voittamaan takaisin botnet kanssa tietoverkkojen käytännesäännöt alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 syyskuu 2011 14:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Ars Technica | lähde Federal Register | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar