mandag den 2. maj 2011

Tuomioistuin hyväksyy Googlen tarjous Nortelin IP

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/R9MyeNUHsUA/Court-Approves-Googles-Bid-For-Nortels-IP:

Mesak kirjoittaa "tuomioistuin oli hyväksynyt Googlen tarjous ottaa omistukseen Nortelin arsenaali +900.000.000dollari arvosta patenttien ja patenttihakemusten. Muut tarjoajat on kesäkuuhun asti 13 esittää kilpailevia tarjouksia. Valitettavasti ei osakkeenomistajat Nortel eikä yhtiön työntekijöiden odottaa Eläke näe rahoja. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Lenovon LePad saa LeTeardown

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/lenovos-lepad-gets-leteardown/:


Lenovon kauan odotettu LePad lopulta kiinalaisten debyyttinsä jo maaliskuussa, ja vaikka emme voi koskaan nähdä tabletti yhdysvalloissa - ei niin LePad , anyway - voimme ainakin saada huippu konepellin alle. Kiitos teardown mennessä IMP3, emme näe sisällä koneen ensimmäistä kertaa, ja vaikka siellä ei ole paljon tapa yllätyksiä täällä, se on aina mukava nähdä, mitä tekee nämä asiat rasti. Kuten olemme jo tiesi, LePad n pakkaus 1,3 GHz Snapdragon piirisarjan Adreno 205 integroitu näytönohjain sekä sisäinen 27Wh akku. Se näyttää myös keinutuoli Toshiba flash-muisti ja Wolfson audioprosessori. Joten meillä ei ehkä ole paljon tapa paljastuksia täällä, mutta ainakin nyt tiedät mitä LePad tai Skylight , tai mitä tahansa, näyttää alla nahkansa.

Lenovon LePad saa LeTeardown perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 16:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Engadget kiina | lähde IMP3 | Lähetä | Kommentit

Parempi Brain johdotus Liittyy Perhe geenit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S6QMxH6ZgvA/Better-Brain-Wiring-Linked-To-Family-Genes:

Kolmas kanta lähettää tämän Ote PhysOrg: "Miten hyvin meidän aivotoimintoja perustuu pitkälti meidän perheen geneettinen makeup, mukaan Melbournen yliopistossa johtanut. Tutkimus ... antaa ensimmäiset todisteet geneettisestä vaikutus siihen, miten" kustannus- tehokkaasti "aivot kaapeleiden on valaista eräitä aivojen muodostavat (abstrakti). Lyijy kirjoittaja tohtori Alex Fornito alkaen neuropsykiatrian keskuksen Melbournen yliopistossa sanoivat tulokset vaikuttavat merkittävästi ymmärtää, miksi jotkut ihmiset pystyvät paremmin tiettyjä tehtäviä kuin toiset ja geneettinen perusta psyykkisten sairauksien ja joidenkin neurologisten sairauksien hoitoon. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google Chrome Kanarian osumassa OS X - Chrome 16 Koska ennen vuoden loppu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2lg7VxXI7BI/:

Array

Bin Laden Ilmoitus Onko Korkein Jatkuva Tweet hinta Ever, piikit Higher Than Super Bowl

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lDOv85OPquI/:

Array

EnOcean koti automaatio anturit kommunikoida TCP / IP, olla mukava älypuhelimen apps

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/enoceans-home-automation-sensors-communicate-over-tcp-ip-play/:


EnOcean on pitkään ollut huolenaihe ansiosta edullinen valokatkaisijat ja termostaatit, jotka sato energiaa aurinkokennojen ja lämpö erot ja ylpeillä kuori-ja-stick tukee asennuksen helpottamiseksi. Nyt he saavat koukussa TCP / IP-tiedonsiirron, mikä tarkoittaa lisäksi puhuneet toisillemme, asunnon voi hallita niitä millä tahansa tavallinen web-laitteessa. Asennusohjelma vaatii pieni portti, jolloin voit seurata huoneissa työpöytä widgetit ja mobiilisovellukset, kuten Can2Go jotka ovat yhteensopivia EnOcean radio protokolla (ERP). Toistaiseksi yhtiö on enimmäkseen edistynyt vähittäiskaupoissa ja toimistorakennuksia, mutta jos se saa tahtonsa läpi, se voi olla tulossa sairaaloihin, college asuntoloissa, ja (duh) kotiin.

Jatka käsittelyssä EnOcean kotona automaatio anturit kommunikoida TCP / IP, olla mukava älypuhelimen apps


EnOcean koti automaatio anturit kommunikoida TCP / IP, olla mukava älypuhelimen apps perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 14:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wired | lähde EnOcean | Lähetä | Kommentit

IOS 4.3.3 huhujen kuuluvat seuraavien kahden viikon korjaus paikannukseen kysymys

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/ios-4-3-3-rumored-to-be-coming-within-next-two-weeks-with-fix-for-location/:


Apple lupasi viime viikolla , että se ratkaisisi iPhone seuranta kysymys on ohjelmistopäivityksen "lähiviikkoina", ja BGR nyt ilmoittaa, että päivitys on tulossa kahden seuraavan viikon tai "mahdollisesti aikaisemmin." Mitä enemmän, sivusto kertoo että se on todella lähetetty varhaisen version IOS update, ja että se ei todellakaan ole enää varmuuskopioida sijainti tietokannan iTunes - Tietokannan koko on myös sanottu vähennettävä, ja se on ilmeisesti poistaa kokonaan, kun Sijainti Palvelut ovat poissa käytöstä. Hieman varsinkin, BGR sanoo, että päivitys sisältää joitakin muita akun parannuksia samoin, vaikka se myös toteaa, että se ei ole itse kokeillut sitä ihan vielä - se on lupaavaa lisätietoja, vaikka.

IOS 4.3.3 huhujen kuuluvat seuraavien kahden viikon korjaus paikannukseen kysymys alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 15:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Mac Rumors | lähde BGR | Lähetä | Kommentit

RIM julkisti BlackBerry 7 OS

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BKNetH5N9Aw/RIM-Announces-BlackBerry-7-OS:

adeelarshad82 kirjoittaa "RIM julkisti kaksi uutta BlackBerry-puhelimet ja high-res kosketusnäyttö, 1,2 GHz prosessorit ja uusi käyttöjärjestelmä, joka tarjoaa paremmat grafiikat kuin Blackberryt oli ennen. Uusi BlackBerry 7 OS tuo" neste grafiikka valmiuksia ja tarjoaa 60 kuvaa sekunnissa suorituskykyä heti UI toiminta / vastaus. " Mikä on valitettavaa uusista OS on että sen sijaan, että täysin uusia, BlackBerry 7 on vain päivittää nykyinen BlackBerry 6-käyttöjärjestelmä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Google nosti seuranta käyttäjien sijainnit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/88PPYh_I4BY/Google-Sued-For-Tracking-Users-Locations:

RedEaredSlider kirjoittaa "Kaksi Android puhelimen käyttäjät ovat haastaneet Googlen 50 miljoonan dollarin vanavedessä paljastuksia puhelimeensa voidaan seurata niiden sijainnit. Oikeusjuttu, arkistoida Yhdysvalloissa käräjäoikeudessa Eastern District of Michigan 27. huhtikuuta hakee luokka- toiminnan tila. kantajista, Julie Brown ja Kayla Molaski, jotka asuvat Oakland County. kaksi sanoa puku että Googlen tietosuojakäytäntö ei sanonut, että puhelimet lähettävät sijaintitietoja. Lisäksi he sanovat Google tiesi, että suurin osa käyttäjistä ei ymmärtää, että yksityisyyden suoja antaisi Google jäljittää käyttäjien paikoissa. " Apple haastettiin oikeuteen niiden sijainnin seurantaan viime viikolla. Mukaan Boy Genius Report, IOS seuranta käsitellään versioon 4.3.3, joka johtuu kuluessa pari viikkoa.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






MSI tallustaa ulos 20-tuumainen Wind Top AE2070 USB 3.0, Tuuli Touch 4 UI

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/msi-trots-out-20-inch-wind-top-ae2070-with-usb-3-0-wind-touch-4/:


MSI varmasti on pitää itsensä kiireisenä all-in-one näinä päivinä. Edullinen Wind Top AE2050 saapui yhdysvalloissa kuukausi sitten, ja nyt yhtiö on palannut Wind Top AE2070, enemmän jujuttaneet-out 20-incher. Tämä iterointia on myös 1600 x 900 näyttö, mutta askelmaa USB 3.0 ja voidaan päivittää 3.1GHz Core i3-prosessori ja NVIDIA GeForce GT540M grafiikkaa. Muut tekniset tiedot ovat 500GB 7200 RPM kovalevy, kaksi kolmen watin kaiuttimet, DVD-poltin, ja 6-in-1 muistikortinlukija. Ohjelmisto-viisas, se toimii Windows 7 kanssa uusimman version MSI Wind Touch UI päälle, joka sisältää Facebook ja Twitter painikkeet selaimen, oma ikkuna valokuvien katseluun ja video, muistilaput ja sää ja aika widgettejä työpöydälle. Vielä ei ole hinnoittelusta tai saatavuudesta, mutta oletamme, että saat olla lompakko-ystävällinen kuin tämä .

Jatka käsittelyssä MSI tallustaa ulos 20-tuumainen Wind Top AE2070 USB 3.0, Tuuli Touch 4 UI


MSI tallustaa ulos 20-tuumainen Wind Top AE2070 USB 3.0, Tuuli Touch 4 UI perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 14:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Kaukoidän Gizmos | lähde MSI | Lähetä | Kommentit

Tom Tom myy GPS Info hollanti Poliisit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Xffearbb3a4/Tom-Tom-Sells-GPS-Info-To-Dutch-Cops:

jfruhlinger kirjoittaa "Kuten älypuhelinten GPS-valmiudet käyttää kimpussa omistettu GPS markkinat, myyjät, kuten Tom Tom löydettävä uusia tulovirtoja. Tom Tom päätti, ettei se olisi hyvä ajatus" jakaa "(eli myy) yhteenlasketut tiedot käyttäjien Hollannin lain täytäntöönpanon. Yhtiö väittää, he olettivat, että tietoja olisi tarkoitus parantaa liikenneturvallisuutta ja tien suunnittelu ja olivat järkyttyneitä, järkyttynyt huomatessani, että sen sijaan poliisi käytti sitä selvittää parhaita paikkoja laittaa nopeudenvalvontalaite. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Droid Lataa uudelleen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/droid-charge-review/:


Olemme edelleen ravistamalla päämme ja huokaus kaukaa suorituskykyä Samsungin Galaxy S II , puhelin, wowed meille eurooppalaisille, mutta todennäköisesti ole tulossa American rannalla jonkin aikaa - ja kuka tietää, mitä se tulee näyttämään jos se ei. Mutta älä tule liian alas, rakas lukija, koska tässä tulee vielä palan Samsung ja tämä laatta on, että sama 4,3 tuuman Super AMOLED Plus näyttö tallessa siellä. Se on vähän vähemmän hoikka, hieman vähemmän tyylikäs, ja hieman vähemmän nopeasti kuin Sammyn uusin maailman valloittamiseen wunderphone, mutta LTE varustettu Charge on oikea haastaja omana. Lue, miksi.


Jatka käsittelyssä Droid Lataa uudelleen


Droid Lataa uudelleen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 13:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

MIT Blackjack King Tulee SMTP Julkinen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JibYhVmdtE8/MIT-Blackjack-King-Takes-SMTP-Public:

Anonyymi lukija kirjoittaa "Semjon Dukach on se uudelleen. Thumbing nenäänsä laitoksessa, joka on. Dukach, entinen johtaja MIT: n blackjack joukkue on ottanut hänen pieni yritys, SMTP, julkisen tänään toivoo kumoamaan kentän Sähköpostin toimitus ja hallinnointi. SMTP voi kuulostaa tylsältä, mutta se uusin ajoneuvon Dukach n pyrkimys "tehdä pari miljardia ja sitten yrittää auttaa maailman (ilman tukea pääomasijoittajia tai investointipankkien). Koska hänen seurata kirjaa, ihmiset eivät ehkä halua lyödä vetoa häntä vastaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kysy Slashdot: Miten seurata oman Kaistanleveyden käyttö?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/L97AjpZk1Pk/Ask-Slashdot-How-To-Monitor-Your-Own-Bandwidth-Usage:

Vrtigo1 kirjoittaa "Koska monet palveluntarjoajat joko jo käytössä kaistanleveyttä lippikset tai puhu niistä, ihmettelin kuinka muut Slashdot lukijat pitävät silmällä, kuinka paljon tietoa siirretään kautta kotiin Internet-yhteydet. Yksikään kuluttaja reitittimet olen käyttänyt näyttävät nämä tiedot helposti saatavilla. Haluaisin jotenkin nähdä miten paljon tietoa on lähettänyt ja vastaanottanut WAN edessä minun ISP: n modeemi, joten en voi verrata numeroita saan kanssa numeroita he antavat minulle. En halua maksaa heidän modeemin firmware-päivitykset ja muut verkon hallinta liikennettä, joten haluaisin nähdä, miten kaksi numeroa riviin. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.