mandag den 2. maj 2011

Inhabitat viikko Green: sokeri-kuuluvat valaisimet, IKEA: n aurinko lamppu, ja 30mph kaikki puun kilpapyörä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/01/inhabitats-week-in-green-sugar-covered-lamps-ikeas-solar-lam/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.




Monet läpimurrot järkyttänyt kautta uusiutuvan energian alalla tällä viikolla Inhabitat raportoi uudenlaisen "näkymätön viitta" , joka voisi ahtaa aurinkokennojen ja tutkijat MIT valjastettu viruksia tehostaa väriaineiden aurinkokennojen peräti kolmanneksella. Olemme myös heittää erittäin kiinnostunut kuninkaallisiin häihin, jonka odotetaan tuottavan 6765 tonnia CO2 , ja selvitimme uuden langattoman latauksen teknologia kehittämän Toyota ja WiTricity. Ja jos futuristinen ekologisen kaupungit float veneen, tutustu tähän omavaraisia ​​ecotopia suunniteltu tuottamaan energiaa ja elintarvikkeita Pohjanmerellä.



Olemme myös esiteltiin useita uusia sähköautoja, kuten hullu Uno 3 muuttaa skootteri , joka on nyt saatavilla ennakkoon. Vaihtoehtoiset polttoaineet otti pois niin Kentucky mies paljasti auto, joka toimii bourbon ja mobiili kasvihuonekaasujen powered by uusiutuvan energian osuma kaduilla New Yorkissa. Ja valtakunta poljin-powered kuljetus toimme teille SplinterBike - polkupyörän tehty kokonaan puusta, joka voi lyödä ennätykselliset 30 kilometriä tunnissa.



Muita uutisia, energiatehokas valaistus kehittynyt suurin harppauksin tällä viikolla me muuttivat päälle IKEA: n uusi aurinkoenergialla Solvinden lamppu ja bongasimme kiteinen "Stardust" LED lamppu tehty sokerista Milanon huonekalumessuilla. Lopuksi loisti valokeilaan Katy Perryn debyytti Idols kuten LED-vilisevä Extraterrestrial , ja otimme yksinoikeudella kurkistetaan New Yorkin ensimmäinen LEED kultaa pilvenpiirtäjä - Hearst Tower !

Inhabitat viikko Green: sokeri-kuuluvat valaisimet, IKEA: n aurinko lamppu, ja 30mph kaikki puun kilpapyörä perin ilmestynyt Engadget Sun, 01 toukokuu 2011 22:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink & nb

Ingen kommentarer:

Send en kommentar