mandag den 2. maj 2011

Uusi-Seelanti paralympian ostaa ensimmäinen Rex bioniikka tukiranka, vie robotti kävely jalat spin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/new-zealand-paralympian-buys-first-rex-bionics-exoskeleton-take/:


Varmasti emme olleet ainoita ihmetellä ääneen, joka olisi ensimmäinen keksiä 150.000 dollaria ja Rex bioniikka robotti tukiranka kun Auckland-yhtiö esitteli sen viime kesänä. Tietenkin, ei hinta tuntuu liian korkea kyky taas kävelemään, mutta se on vielä paljon tyhjästä päästä yhteen - ja tilaa on tulossa paljon kilpailukykyisempiä kuin myöhään. Kunnia meni mies Kiwi Dave MacCalman, useita mitali-palkittu paralympian, joka hävisi käyttää hänen jalkojen jälkeen yllä selkäydinvamma sukeltamalla jokeen. 6-jalka, 4 tuuman urheilija otti ensimmäisen askeleen yli 30 vuotta käytössä hänen äskettäin osti robotti jalat - ja nähdä hänen kasvonsa, hän varmasti sai Uuden-Seelannin dollarin arvoinen. Jos tarvitset nopeasti kertaus siitä, mitä tämä asia voidaan tehdä, katso video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Uusi-Seelanti paralympian ostaa ensimmäinen Rex bioniikka tukiranka, vie robotti kävely jalat spin


Uusi-Seelanti paralympian ostaa ensimmäinen Rex bioniikka tukiranka, vie robotti kävely jalat spin perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 11:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Rex bioniikka | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar