mandag den 2. maj 2011

EnOcean koti automaatio anturit kommunikoida TCP / IP, olla mukava älypuhelimen apps

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/enoceans-home-automation-sensors-communicate-over-tcp-ip-play/:


EnOcean on pitkään ollut huolenaihe ansiosta edullinen valokatkaisijat ja termostaatit, jotka sato energiaa aurinkokennojen ja lämpö erot ja ylpeillä kuori-ja-stick tukee asennuksen helpottamiseksi. Nyt he saavat koukussa TCP / IP-tiedonsiirron, mikä tarkoittaa lisäksi puhuneet toisillemme, asunnon voi hallita niitä millä tahansa tavallinen web-laitteessa. Asennusohjelma vaatii pieni portti, jolloin voit seurata huoneissa työpöytä widgetit ja mobiilisovellukset, kuten Can2Go jotka ovat yhteensopivia EnOcean radio protokolla (ERP). Toistaiseksi yhtiö on enimmäkseen edistynyt vähittäiskaupoissa ja toimistorakennuksia, mutta jos se saa tahtonsa läpi, se voi olla tulossa sairaaloihin, college asuntoloissa, ja (duh) kotiin.

Jatka käsittelyssä EnOcean kotona automaatio anturit kommunikoida TCP / IP, olla mukava älypuhelimen apps


EnOcean koti automaatio anturit kommunikoida TCP / IP, olla mukava älypuhelimen apps perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 14:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Wired | lähde EnOcean | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar