mandag den 2. maj 2011

Näkövammaisille kiss voimansiirtolaitteesta lopulta tekee ok pussata tietokoneeseen (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/tactile-kiss-transmission-device-finally-makes-it-okay-to-smooch/:


He sanovat valtaosa viestintä tapahtuu fyysisesti kuin suullisesti, mutta valtakunnassa tekninen kehitys ovat mielestäni jokseenkin unohdettu lähettämistä fyysistä kontaktia. Onneksi siellä on aina Japania antaa meille omituinen innovaatioita , tämä viimeisin näistä suudelma siirto laite, joka tallentaa, rele, ja - jos tahdot - uusinta hienoin kielen voimistelu. Se korkeus yksinkertaisuuden tällä hetkellä, jossa muovinen toteuttaa ottamalla panosta yhden henkilön suusta ja välittää sen toinen laatikko, joka on tarkoitettu gobbled vastaanottaja tämän tekno-kiintymystä, jotka voivat reagoida laji tai vain istua kädet ristissä ja nauttia jännitystä siihen. Tutkijat sagely huomauttaa, että on enemmän tehtävää, koska makuaistin tavalla hengityksen, ja kosteuden kielen ovat kaikki tärkeitä näkökohtia suudelma, joka ei ole vielä luotu. Kun he saavat suudella lähetin v2.0, mutta he kuvitella melko siisti markkinat se jälleenmyynnissä kiss uusintoja hoitaa kuuluisuuksia. Nyt voit nähdä Julkkis-ilmainen video demo tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Näkövammaisille suudella voimansiirtolaitteesta lopulta tekee ok pussata tietokoneeseen (video)


Näkövammaisille kiss voimansiirtolaitteesta lopulta tekee ok pussata tietokoneeseen (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 03:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DigInfo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar