mandag den 2. maj 2011

HDHomeRun Prime TV-viritin kulkee CableLabs testejä saatavilla ennakkotilauksen Amazon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/hdhomerun-prime-tv-tuner-passes-cablelabs-tests-available-for-p/:


Olemme odottaneet SiliconDust n CableCARD-yhteensopiva HDHomeRun Prime on hieman yli vuoden ja se näyttää vihdoin valmis tuomaan sen triple-viritin TV taika kotiin, se on päässyt CableLabs varmentamista huhtikuun 28. ja myöhemmin osoittaa Facebookiin preorder Amazon. Vaikka tämä on lähinnä iso uutinen Windows Media Center-faneille, jotka tarvitsevat uuden tavan saada maksullisten kanavien niiden laatikko on myös tukee muita DVR ohjelmistoja, kuten MythTV kappaleeseen Vapaasti merkitty sisältöä. HTPC rakentajien ei tarvitse valita tämän HDHR3-CC ja (yhtäkkiä runsas tarjonta ja vielä 399 dollaria ) Ceton InfiniTV 4 aivan vielä, koska listalle ei toimituspäivän ja viimeinen olimme kuulleet SiliconDust oli ennakkotilaukset olisi Aluksen noin 30 päivää sen jälkeen valmistunut sertifioinnin. Tutustu käytännön näyttökertoja CES muutama kuukausi sitten, jos olet aita, mutta juuri nyt kaikki se seisoo sinun ja harmaa laatikko on vähän aikaa ... ja 207 dollaria.




[Kiitos, Neil]

HDHomeRun Prime TV-viritin kulkee CableLabs testejä saatavilla ennakkotilauksen Amazon perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 01:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde

Ingen kommentarer:

Send en kommentar