mandag den 2. maj 2011

Päällä: Honeycomb tai moottoritie

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/01/switched-on-honeycomb-or-the-highway/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




Lomakauden aikana vuoden 2009 , jolloin netbooks olivat kuumaa kauppatavaraa , Apple hävisi osuus PC-markkinoilla. Se ei ollut mitään kilpailemaan uponneen hinnat ja kutistettu kokoisia ne pienet kannettavat tietokoneet. PC toimittajat, kuten ASUS ja Acer, toisaalta, ei hyvin netbook segmentti, koska ne voisivat kutsua heidän asiantuntemustaan ​​rakennuksen edullinen Windows-kannettavissa.



Kun iPad käyttöönotto kuitenkin tabletit olivat kääntyneet. Vaikka monet PC-toimittajan kavahti heikko kannattavuus netbooks, he olivat nyt edessään kanssa kilpailevia omia tuotteitaan. Lukuun ottamatta HP, jonka kuoritut pois miljardeja dollareita webOS, iPad asettaa PC-toimittajan sekoitus valita käyttöjärjestelmä voitaisiin parhaiten kilpailla. Onko se Windows, paholainen he tietävät, tai Android, jos heillä on paljon vähemmän kokemusta kuin kilpailijat älypuhelin markkinoille?



Kytkeä On jo ottanut tehtäväkseen että Windows voisi olla tulevaisuudessa tabletteja , mutta entä Honeycomb? Toisin alkuperäisen version Android, joka oli rakennustyöt ennen käyttöönottoa iPhone, Honeycomb saapui vuoden kuluttua iPad. Android lisenssinhaltijoiden, erityisesti älypuhelimien myyjät varmasti rukoili Google tabletti optimoitu versio haluamaansa Mobile-käyttöjärjestelmä. Mutta Google voi myös olla uhri iPad jujutsu.

Jatka käsittelyssä päällä: Honeycomb tai moottoritie


Päällä: Honeycomb tai moottoritien alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 01 toukokuu 2011 20:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar