mandag den 2. maj 2011

Qualcomm osoittaa pois MSM8660 n liukas video suorituskyvyn development kit (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/02/qualcomm-shows-off-msm8660s-slick-video-performance-on-developm/:


Jos olet ollut tiiviisti seurata kehitystä Qualcommin 1.5GHz dual-core MSM8660, olisit jo nähnyt AnandTech n vaikuttava joukko benchmark tulokset takaisin huhtikuun alussa. Mutta tietysti, se halua olla vakuuttava todella nähdä tämän piirisarjan toiminnassa, joten Qualcommin uusimmat videot sen Mobile Development Platform pitäisi tyydyttää uteliaisuutta. Koska demoed tauon jälkeen, tämä leijonankita n Adreno 220 näkyy vaivattomasti käsittely-sivu HTML5 videoiden suoratoisto, Flash videoiden suoratoisto, ja 1080p-toisto. Ja koju, Qualcomm edes laittaa sen nykyisen sukupolven yhden ytimen QSD8255 head-to-head kanssa kilpaileva kaksiytiminen piirisarja - epäilemättä Tegra 2 ja LG Optimus 2x - ja voitti helposti Flash Video Contest. Kaikki tämä saattaa houkutella sinut saada MDP kuin seuraavan arkipäivän puhelimeen, mutta tässä on huonoja uutisia: tämä ammatti pakki maksaa rakas 1.350 dollaria. Joten jos et tunne hyvin antelias, et luultavasti halua odottaa kuluttajien laitteet saapuvat kesällä - ajattelevat EVO 3D , Sensation (GSM-maustettu MSM8260, luonnollisesti), Flyer , ja kosketusalustaa .

Jatka käsittelyssä Qualcomm osoittaa pois MSM8660 n liukas video suorituskyvyn development kit (video)


Qualcomm osoittaa pois MSM8660 n liukas video suorituskyvyn development kit (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 toukokuu 2011 04:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Engadget espanja , SlashGear | lähde Qualcomm | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar