tirsdag den 23. november 2010

DIY Car Computer vs. iPad

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/A86m7c5wMMQ/story01.htm:
Julie188 kirjoittaa "Auto jälleenmyyjät myyvät infotainment-järjestelmiä kiva rasvaa voittoa, mutta jos tiedät päin emolevy ja virtalähde voit repimään autostereoita ja korvata se tee-se-itse kosketusnäyttö PC, jossa on DVD , GPS, TV, Bluetooth, Wi-Fi, MP3, ja Internetin käyttöön. kysymys on, että edes kannata vaivautua? Vai onko parempi lukita telineen auton iPad tai Galaxy tabletin ja kutsua sitä hyvää ? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Yksi Giant Lastialuksen saastuttaa yhtä paljon kuin 50M Autot

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/PE3IkjjWyEg/story01.htm:
thecarchik kirjoittaa "Yksi jättiläinen konttilaiva saastuttaa ilmaa niin paljon kuin 50 miljoonaa autoa. Mikä tarkoittaa, että vain 15 on valtava alusten päästää niin paljon kuin nykyään koko maailman" pysäköintialueen "noin 750 miljoonaa ajoneuvoa. joukossa huonoja juttuja: rikki, nokea ja muita hiukkasia, jotka upottaa itsensä ihmisen keuhkoissa aiheuttaa erilaisia sydän-sairauksia. Koska 1970-luvun puolivälissä, kehittyneiden maiden on asetettu yhä tiukempia määräyksiä auto päästöjä. kolmeen vuosikymmeneen tarkka moottorin ohjausten, uuden korkean paineen suonensisäisesti, ja hienostunut katalysaattorit ovat vähentäneet päästöjä typen oksideja, hiiltä dioksidien ja hiilivetyjä yli 98 prosenttia. Uudet asetukset tulevat entisestään vähentää näiden jo hetken rajoituksia. Mutta alukset ovat nykyään kun autot olivat 1965: täysin hallitsematon, vapaa päästämään mitä haluavat. " Mukaan Wikipedia, 57 jättiläinen konttialukset (mitoitettu vuodesta 9200 ja 15200 kaksikymmentä jalka vastaava yksikkö) ovat kertomalla maailman merillä.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




LG Quantum, HTC Surround ja Samsung Focus: BOGO AT & T alkaa perjantai

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/lg-quantum-htc-surround-and-samsung-focus-bogo-from-atandt-start/:
Tässä toivoen et valita tehdä aikaisin . Edes kolme viikkoa sen jälkeen Windows Phone 7 tuli myyntiin USA: ssa on tämä: osta yksi, saat yhden ilmaiseksi myyntiin kastettiin Microsoftin ja AT & T. Alkaen marraskuusta 26. (joka on Black Friday, meillä on tiedätte), unelias silmät kuluttajat voivat vetää itsensä osaksi paikallista AT & T tallentaa jotta poimia LG Quantum, HTC Surround tai Samsung Focus BOGO muoti - paras kaikista Voit sekoittaa ja sovittaa, jonka avulla käyttäjät voivat repiä Quantum ja Surround (tai Focus) vain 199 dollaria. Luonnollisesti voit edelleen allekirjoittaa pari kahden vuoden sopimukset Ma Bell, mutta se on edelleen halvin tapa nauttia WP7 toistaiseksi. Ei ole kertoa, kun käsitellään loppuu, mutta terve järki sanoisi hypätä ajoissa jos sinulla hankerin ".

LG Quantum, HTC Surround ja Samsung Focus: BOGO AT & T alkaa perjantai perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 16:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Snyderphonics Manta ohjain ottaa itselleen Ableton Live, näyttää (ja kuulostaa) erittäin tekee sen (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/snyderphonics-manta-controller-takes-on-ableton-live-looks-and/:
Olemme varmasti rakastan meidän hämärä välineitä täällä Engadget. Myös jotain niin yksinkertaista kuin Monome , sen verkkoon 64 tyynyt (ja vähän muuta) voi saada luovia mehut flowin "kun partnerikseen sopivan ohjelmiston. No, me juuri saaneet sanan, että SevenUpLive, kuljettaja, joka saa Monome pelata mukava Ableton Live (via Max / MSP ) on juuri saanut tukea Snyderphonics "komea Manta ohjain. Mitä tämä kaikki tarkoittaa? No, lisäksi näyttävät upeilta, Manta ominaisuuksia velocity sensitive levyt ja moniäänisiä aftertouch, mikä tarkoittaa korkeampaa valvonta kuin monien teidän boutique-ohjaimet. Mutta sinun esittelyä, eikö? Miksi et sanonut niin? Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Snyderphonics Manta ohjain ottaa itselleen Ableton Live, näyttää (ja kuulostaa) erittäin tekee sen (video)

Snyderphonics Manta ohjain ottaa itselleen Ableton Live, näyttää (ja kuulostaa) erittäin tekee sen (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 17:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Luo Digital Music | lähde SevenUpLive , Snyderphonics | Lähetä | Kommentit

Pumpkin Pie lisää miespuoliseen ajaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NOTRDMJFr3U/story01.htm:
Dr. Alan Hirsch, johtaja Chicagon haju ja maku hoito ja tutkimuskeskus, sanoo avain miehen sydän ja muita osia, on kurpitsan kakku. Ei 40 hajujen testataan Hirsch tutkimuksessa, seos laventeli ja Pumpkin Pie sai suurin nousu pois miesten ikäisten 18-64. Tämä erityisesti tuoksu todettiin lisäävän peniksen verenvirtausta keskimäärin 40%. "Ehkä hajut toiminut vähentää ahdistusta. Vuoteen vähentää ahdistusta, se toimi poistaa estoja, sanoo Hirsch.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Rootkit Vuonna Verkkokortin Esitellyt

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3V2wsTTLOhI/story01.htm:
KindMind toteaa kattavuus rekisterin tutkija, joka on kehittänyt ohjelmiston, joka perustuu rootkit, joka sijaitsee verkkokortti. Tässä on kehittäjän blogimerkinnän. "Guillaume Delugré, käänteinen insinööri Ranskan vartiointiliikkeeseen Sogeti ESEC, pystyi kehittämään proof-of-concept-koodi tutkittuaan firmware Broadcom Ethernet NetExtreme PCI Ethernet-kortit ... käyttäminen saatua tietämystä tästä prosessista, Delugré pystyi kehittää custom firmware-koodi ja Flash-laite niin, että hänen proof-of-concept-koodi juoksi CPU verkkokortin. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




TerreStar Suku nyt saatavilla kaikille, jotka haluavat yksi vain 1150 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/terrestar-genus-now-available-to-anyone-who-wants-one-for-just/:
Kuinka paljon on lupaus missä tahansa, milloin matkapuhelin vastaanotto arvoinen sinulle? Jos vastasit "tuhat, sata ja viisikymmentä dollaria," hyvin ... aikasi on koittanut. Kun ensin käynnistää kautta liiketoiminnan kanavien yksin 800 dollaria , TerreStarin ainutlaatuinen GSM / HSPA Windows Mobile 6.5 älypuhelin AT & T, satelliitti-yhteys on nyt kuluttajien saatavilla kaikilta elämänaloilta, kunhan sinulla on $ 1,149.99 lojumaan ympäriinsä. Suku ominaisuudet Bluetooth, WiFi, GPS, 2 megapikselin kamera, ja aika paljon kaikki muut mukavuudet oletat muodossa WinMo 6.5 älypuhelin n.-2008 laitteiston tekniset tiedot, poikkeuksena tietysti, että sitä voidaan käyttää missä tahansa näet TerreStarin satelliitti aika paljon kaikkialla Pohjois-Amerikassa. Tietenkin olisimme hieman epäillen ostaa neljän luku puhelin, joka toimii konkurssiin palvelua , mutta jos tarvitset kattavuus lande, vaihtoehdot ovat melko rajalliset. Seuraa tauko TerreStarin esittelyvideo ja koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä TerreStar Suku nyt saatavilla kaikille, jotka haluavat yksi vain 1150 dollaria

TerreStar Suku nyt saatavilla kaikille, jotka haluavat yksi vain 1150 dollaria perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 15:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde TerreStar | Lähetä | Kommentit

MacBook Air 2010 täyttää Colorware synnytyksiä laiha sateenkaari lapsille

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/macbook-air-2010-meets-colorware-births-skinny-rainbow-children/:
Ei jaksaisi tarpeeksi yksittäisen omistaa sama ultrathin Applen kannettava tietokone kuin kaikki muut? Me tuntea kipua, tarvitset jotain teidän statussymboli laitteisto. Tässä on Colorware tulee, pyytää (ainakin) 1850 dollari vastineeksi 13-tuumainen MacBook Air - valmistettu vuonna 2010, juuri sinun kromaattinen tiedot. Tule, me voimme pilkata ja voimme halventaa hintaa, mutta jos tämä ei koskaan sisällä olevien tulojen osuuden budjetista, ei hyppää mahdollisuus? Valitettavasti ei ole vaihtoehto maalaat Air jos olet jo ostanut yhden, ja se ei näytä 11.6-tuumainen versio on vielä käytettävissä joko, eli se on täysin uusi 13-incher tai ei mitään - hyvin paljon pitää Applen oma tyyli.

Jatka käsittelyssä MacBook Air 2010 täyttää Colorware synnytyksiä laiha sateenkaari lapsille

MacBook Air 2010 täyttää Colorware synnytyksiä laiha sateenkaari lapset alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 15:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Colorware | Lähetä | Kommentit

Roistoja Hack tai musiikin ATM skimmers

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/idzi-OJH6gU/story01.htm:
Tsu DOH NiMH lähettää raportissaan, että rikolliset joutuvat kasvavassa määrin cannibalizing osia kannettavat soittimet ja halpa vakooja kamerat tehdä erittäin rivistössä ja tehokas ATM skimmers. Nämä laitteet on suunniteltu liitettäväksi pankkiautomaatteja ja juoksuttaa kortti + PIN tiedot. "Euroopan ATM Security Team (EAST) katsoi, että uudenlainen analoginen kuorimalla laite - audio-tekniikka - on ilmoitettu viisi maata, joista kaksi" suuret ATM deployers "(määritellään siten, että yli 40.000 pankkiautomaatit) ... perusmenetelmä vastaa näiden iskujen mainittiin 1992 painos hakkeri e-zine Phrack (painos, joka kertoo audio-pohjainen skimmers on Phrack 37). "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Acer tuo Alive digitaalisen sisällön alustan ja App Store, suunnittelee esikuormasta sen päälle tulevien koneiden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-launches-alive-digital-content-platform-and-app-store-plan/:
Acer Global lehdistötilaisuudessa tänään keskittynyt pääasiassa ympäri Clear.fi sisältö jakojärjestelmä ja surmanneet sekä uusia laitteita tuomista , mutta on olemassa yksi makupala ohjelmisto uutinen, joka näyttää liian merkittävä sivuuttaa. Tässä lähiaikoina, Acer alkaa ennen lastausta sen uudenaikainen Alive digitaalisen sisällön alustan päälle sen koneissa. Vaikea sanoa, jos tämä kuuluu tabletteja ja älypuhelimissa, mutta näytöt näemme tänään johtaa meidät uskomaan, että tämä on työpöydällä vain tapaus nyt. Acer pelissä tähän asti olevan "enemmän kuin App Storesta," mutta ei ole epäilystäkään siitä, että App Storesta ytimessä. Runsaudensarvi kumppaneiden (Intel, Zinio, Adobe, jne.), joka tarjoaa sisällön, ja vasta työnsi materiaali voidaan helposti lukea Twitterin kautta tai Acerin oma kanava käsite. Viisi pääosaa ovat läsnä: Kuuntele, katso, lue Play ja soveltaminen. Sekä vapaa ja maksetaan sisältöä tuetaan, joilla käyttäjille Isossa-Britanniassa ja Italiassa saada ensimmäistä pääsyä ensi kuussa. Äidin sana, kuinka kauan se tulee ottaa levitä muualle, ja siellä ei mainita lainkaan noin SDK kehittäjille. Jotain kertoo se päätyä enemmän kokoelma apps eri app myymälöissä kuin mitään muuta, mutta ainakin me tiedämme varmasti vain pari viikkoa.

Jatkaa lukeneisuus Acer tuo Alive digitaalisen sisällön alustan ja App Store, suunnittelee esikuormasta sen päälle tulevien koneiden

Acer tuo Alive digitaalisen sisällön alustan ja App Store, suunnittelee esikuormasta sen päälle tulevien koneiden perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 13:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

SpaceX Gets ensimmäisen yksityisen FAA Space Ilmakehään palaamaan suunnitellut alukset lisenssi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1k3IhX1qfuU/story01.htm:
coondoggie lähettää in Network World tarina, joka alkaa "Space Exploration Technologies (Space X) sai ensimmäistä kertaa Federal Aviation Administration lisenssi mahdollistaa paluu Maahan on yksityisesti kehitetty avaruusalus. lisenssi oli tarpeen, koska Space X Dragon avaruuskapselissa on tarkoitus käynnistää huipulla Space X: n Falcon 9 raketti joulukuun 7 ja palata maahan. käynnistäminen raketti oli jo hyväksynyt FAA. FAA toimisto Commercial Space Transportation totesi, että se on lisensoinut yli 200 onnistunutta käynnistää. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.