tirsdag den 23. november 2010

Acer tuo Alive digitaalisen sisällön alustan ja App Store, suunnittelee esikuormasta sen päälle tulevien koneiden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-launches-alive-digital-content-platform-and-app-store-plan/:
Acer Global lehdistötilaisuudessa tänään keskittynyt pääasiassa ympäri Clear.fi sisältö jakojärjestelmä ja surmanneet sekä uusia laitteita tuomista , mutta on olemassa yksi makupala ohjelmisto uutinen, joka näyttää liian merkittävä sivuuttaa. Tässä lähiaikoina, Acer alkaa ennen lastausta sen uudenaikainen Alive digitaalisen sisällön alustan päälle sen koneissa. Vaikea sanoa, jos tämä kuuluu tabletteja ja älypuhelimissa, mutta näytöt näemme tänään johtaa meidät uskomaan, että tämä on työpöydällä vain tapaus nyt. Acer pelissä tähän asti olevan "enemmän kuin App Storesta," mutta ei ole epäilystäkään siitä, että App Storesta ytimessä. Runsaudensarvi kumppaneiden (Intel, Zinio, Adobe, jne.), joka tarjoaa sisällön, ja vasta työnsi materiaali voidaan helposti lukea Twitterin kautta tai Acerin oma kanava käsite. Viisi pääosaa ovat läsnä: Kuuntele, katso, lue Play ja soveltaminen. Sekä vapaa ja maksetaan sisältöä tuetaan, joilla käyttäjille Isossa-Britanniassa ja Italiassa saada ensimmäistä pääsyä ensi kuussa. Äidin sana, kuinka kauan se tulee ottaa levitä muualle, ja siellä ei mainita lainkaan noin SDK kehittäjille. Jotain kertoo se päätyä enemmän kokoelma apps eri app myymälöissä kuin mitään muuta, mutta ainakin me tiedämme varmasti vain pari viikkoa.

Jatkaa lukeneisuus Acer tuo Alive digitaalisen sisällön alustan ja App Store, suunnittelee esikuormasta sen päälle tulevien koneiden

Acer tuo Alive digitaalisen sisällön alustan ja App Store, suunnittelee esikuormasta sen päälle tulevien koneiden perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 13:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar