tirsdag den 23. november 2010

Dish Network etäkäyttö sovellus tulee Android, kertoo käyttäjien he ovat powerrr! "

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/dish-network-remote-access-app-comes-to-android-tells-users-th/:
Dish Network otti askeleen lähemmäksi kunnianhimoisia TV Everywhere suunnitelmia - ei pidä sekoittaa Comcast ja Time Warnerin TV Everywhere kumppanuus - vapauttamalla Android version lautasen etäkäyttö app viime viikon lopulla. Tämä kauniisti täydentää palveluntarjoajan sviitti liikkuvien tarjoukset, jotka ovat jo saatavilla iPhone, iPad ja tiettyjä BlackBerry-puhelimet. Saalis on, että hyödyntää app, Android käyttäjien on oma Sling-yhteensopiva lautasen laite kuten VIP 722 / 722k HD DVR tai äskettäin julkaissut Sling sovitin . Kun tarvittavat laitteet kuitenkin app muuttuu älypuhelimet kontrollifriikki paras ystävä, työskentelee kaukosäädin, DVR johtaja, ja Sling-powered media serpentiini katsoa nauhoitettuja tai suoria ohjelmointi Wi-Fi-tai 3G. Se on aika näppärä ominaisuuksia huomioon se maksaa ihana pieni hinta vapaa, ja se on varmasti vakaampi kuin mobiili tarjonnasta Comcast , Time Warner tai DirecTV . Toisin sanoen, kun se tulee saamaan eniten irti teidän maksu-tv palvelun tien päällä, se näyttää altavastaaja satelliitti yritys voi varmasti olla hurjana.

Jatka käsittelyssä Dish Network etäkäyttö sovellus tulee Android, kertoo käyttäjien he ovat powerrr! "

Dish Network etäkäyttö sovellus tulee Android, kertoo käyttäjien he ovat powerrr! " alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 09:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Android yhteisön | lähde Dish Network | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar