tirsdag den 23. november 2010

Pop-up MicroLite kääntyy sinun janky kauko osaksi valoisa, vaikka jankier kauko (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/pop-up-microlite-turns-your-janky-remote-into-a-well-lit-even-j/:
"Uskon, että kaikki on tunnettu maailma haluaa heidät!" Se voimakas, soul-sekoittaen varsin Honolulu oman Becky Gray ja tunteensa pyrkivät jäljittelemään omaa. Me tarkoittaa, kukapa ei haluaisi pop-up MicroLite dongle kiinnitetty pohjaan niiden kaukosäätimellä? Rajoitetun ajan toistaiseksi luonteeltaan vapaa-menot kuluttajat voivat todella saada ole yksi eikä kaksi, mutta nämä kolme ihmettä työntekijöiden siisti summa vain 19,99 dollaria *, jotta ne voivat syttyä koko kolmikko alennettu kaukosäätimet. Parempi vielä, voit käyttää kahta 'em valaisemaan näppäimistöä oman upouuden 13-tuumainen MacBook Air - tiedätte, koska Apple päätti tämän ratkaisun oli parempi kuin oman integroidun yksi. Ei epärealistinen esittelyvideo upotettu vain ohi tauko, ja se on vain Billy Mays (loput hänen sielunsa) lyhyt ihanuutta. Tilaa nyt!

* Yhdessä todennäköisesti naurettavaa merenkulku ja käsittelymaksu, tietenkin.

Jatka käsittelyssä Pop-up MicroLite kääntyy sinun janky kauko osaksi valoisa, vaikka jankier kauko (video)

Pop-up MicroLite kääntyy sinun janky kauko osaksi valoisa, vaikka jankier kauko (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 07:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde MicroLite | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar