tirsdag den 23. november 2010

O-Bow repurposes hiiri anturi keinotekoinen keula seuranta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/o-bow-repurposes-a-mouse-sensor-for-artificial-bow-tracking/:
Täällä Engadget HQ olemme hyvin tosissamme artikuloimaan melu ja toiminnan keula kun se tulee meidän syntetisoitu jousisoittimet , ja O-Bow näyttää siltä kuin se voisi olla edullinen ratkaisu olimme haaveilee. (Ei, Smule Magic Viulu ei lasketa, se on paholainen "väline" ja se sijaitsee). Hacker / muusikko Dylan Menzies on kehittänyt menetelmän avulla optista anturia hiiren seuranta mitään martioitu alustalle, kuten puutikun, ja käyttää sitä tehdä yhden näytteen syntetisaattori "laulaa" kuin todellinen kumarsi väline. Valitettavasti tämä yksittäinen näyte kuulostaa aika kauhea juuri nyt, mutta Dylan työstää kehittyneempi menetelmä mallintamisen väline. Siihen asti meidän täytyy vain turvautua antaa Smule likainen näyttää ja Messing noin kanssa Korg ohjainta. Ei video tauon jälkeen, mutta älä sano ettemme varoittaneet sinua siitä näyte.

Jatka käsittelyssä O-Bow repurposes hiiri anturi keinotekoinen keula seuranta

O-Bow repurposes hiiri anturi keinotekoinen keula seuranta perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 22:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde O-Bow | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar