tirsdag den 23. november 2010

Microvision n PicoP-pohjainen SHOWWX + projektori: kaksi kertaa niin kirkas, nolla prosenttia suurempi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/microvisions-picop-based-showwx-projector-twice-as-bright-ze/:
Vielä tilaa ulos nabbing pico projektori ? Tiedämme, tiedämme - voit hypätä, kun ei 1080p. Mutta jos olet puhdas ja vauvan askelia, Microvision uusin tulokas voisi vain sovi laskun. SHOWWX + on uudistettu versio ouftit alkuperäinen PicoP-pohjainen SHOWWX , ja näyttää siltä, että koko vuoden konepajateollisuuden laboratorio on mahdollistanut yrityksen tupsahtaa laite, joka 50 prosenttia kirkkaampi, mutta täsmälleen saman kokoinen. Sisäinen akku voi pitää 15 laser lumenia paistaa kaksi tuntia yhteen menoon, ja siellä on myös 5,000:1 natiivi kontrastisuhde. iDevice käyttäjät riemuissaan tietää, että tämä kaveri on Made for iPod, iPhone ja iPad tuote, jonka avulla se voi tuotanto Netflix sisältöön ilman DRM kysymyksiä (tai niin meille kerrotaan). Natiiviresoluutio vielä tarkastuksia on 848 x 480, ja jos kaikki kuulostaa juuri ruhtinaalliset, voit saada yksi otsikko tiesi tänään 449 dollaria. Pään ohi tauon Netflix ja Rage HD demoja.

Jatka käsittelyssä Microvision n PicoP-pohjainen SHOWWX + projektori: kaksi kertaa niin kirkas, nolla prosenttia suurempi

Microvision n PicoP-pohjainen SHOWWX + projektori: kaksi kertaa niin kirkas, nolla prosenttia suurempi perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 04:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Microvision | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar