tirsdag den 23. november 2010

Verizon aikoo tukku kirjoittaa Yhdysvaltain telelakiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/22/verizon-proposes-wholesale-rewrite-of-us-telecom-law/:
Tässä on jotain et näe joka päivä: Verizon vain ojensi lehdistötiedotteen otsikolla "Kongressi päivitettävä Nation's vanhentunut ja kilpailua telesääntöjen." Joo, ei kärjen toeing täällä - Verizon yleisen järjestyksen VP Tom Tauke suoraan ylös sanoo, että hallitus olisi täysin kirjoittaa Telecommunications Act, ja antaa yhden liittovaltion viraston "selkeä toimivalta" valvoa lain tapaus- tapauskohtaisesti. Se suora ampui FCC, joka menetti Comcast BitTorrent tapauksessa kun tuomioistuin katsoi, sillä ei ole valtuuksia valvoa verkon puolueettomuus, ja sitten herättänyt viha sekä teollisuuden ja kongressin samankaltaisia, kun se yritti luokitella Internet-viestinnän ja siten, että antoi sille valtaa sitä tarvitaan. Se on myös paljon pidemmälle kuin yhteisen Google / Verizon verkon puolueettomuus ehdotuksen elokuussa - Verizon mennyt viittaa siihen, että FCC tehdä joitakin poliittisia hienosäädön vaativat, että kongressi aloittaa alusta säätelevän lain FCC itse, mikä on jotain eroa ruuvimeisseli ja moukaria.

Nyt kongressi todella alkanut harkita uudistaa telealan lainsäädännön toukokuu jälkeen FCC: n verkon puolueettomuus suunnitelma kostautui, ja vaikka emme ole kuulleet paljoakaan siitä, olemme varmoja Verizon painokkaita tuki (ja lobbaus dollaria) ovat varmasti pistää joidenkin vauhtia prosessiin. Totta puhuen, olimme todella tyytyväisiä tukku kirjoittaa nykyisen Telecom laki, joka oli viimeinen vakavasti tarkistettu vuonna 1996 ja suuri osa on peräisin vuodelta 1934. Mutta miksi kuunnella meitä, kun meillä ytimekäs lainaus Verizon? "Hionta kuulet on vaihteita laadimme niin päättäjät yrittävät sovittaa nopeasti muuttuvien teknologioiden ja kilpailluilla markkinoilla huomioon sääntelyn laatikoihin rakennettiin analogisen tekniikan ja monopoliasema markkinoilla." Joo, tämä on menossa hyvää. Koko PR tauon jälkeen.

PS-edelleen epäselvää, mitä verkon puolueettomuus on ja miksi se on tärkeää? Tutustu Engadget Show haastattelussa Columbia professori Tim Wu ja päästä vauhtiin.

Jatka käsittelyssä Verizon ehdottaa tukku kirjoittaa Yhdysvaltain telelakiin

Verizon aikoo tukku kirjoittaa Yhdysvaltain telelakiin perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 marraskuu 2010 20:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar