tirsdag den 23. november 2010

Dell USA tarjoaa nyt Viiru avattava Froyo, Cherry Red

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/dell-us-now-offering-streak-unlocked-with-froyo-in-cherry-red/:
Tiesimme hyvin ja hyvin, että Android 2.2 on salainen pois ja tehdä itse aktiivinen Dellin auki Viiru yksiköitä, mutta nyt näyttää siltä, että suma vanhempien yksikköä on selvitetty. Se on tehnyt tietä uusille varastossa yli Dellin Yhdysvaltain sivusto, jossa 16GB Carbon Black auki Viiru menee 579,99 dollaria kanssa Froyo tehtaalta, 32GB malli on lueteltu 678,99 dollaria. Kummallista, että 16GB malli on 30 dollaria enemmän kuin mitä auki Android 1.6 malli lähti takaisin elokuussa. Lisäksi emme jää olettaa, että edes "auki" malleja vielä SIM-lukittu AT & T , vaikka Dell ei pelata jopa, että lukitsematon raitoja voidaan käyttää mobiili hotspot jopa kahdeksan WiFi-laitteisiin ilman ponying jopa ylimääräistä Ma Bell. Vuonna liittyviä uutisia, kauan odotettu Cherry Red Jälkiä on myös myynnissä USA: ssa, mutta sinun täytyy kääntää toiselle sivulle alas lähde linkkiä löytämiseksi 32 ja lukitsematon vaihtoehtoja. Onnea kahlaa läpi vaihtoehtoja, mestari.

[Kiitos, Jar Jar Binks]

Dell USA tarjoaa nyt Viiru avattava Froyo, Cherry Red perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 10:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Dell | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar