tirsdag den 23. november 2010

Snyderphonics Manta ohjain ottaa itselleen Ableton Live, näyttää (ja kuulostaa) erittäin tekee sen (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/snyderphonics-manta-controller-takes-on-ableton-live-looks-and/:
Olemme varmasti rakastan meidän hämärä välineitä täällä Engadget. Myös jotain niin yksinkertaista kuin Monome , sen verkkoon 64 tyynyt (ja vähän muuta) voi saada luovia mehut flowin "kun partnerikseen sopivan ohjelmiston. No, me juuri saaneet sanan, että SevenUpLive, kuljettaja, joka saa Monome pelata mukava Ableton Live (via Max / MSP ) on juuri saanut tukea Snyderphonics "komea Manta ohjain. Mitä tämä kaikki tarkoittaa? No, lisäksi näyttävät upeilta, Manta ominaisuuksia velocity sensitive levyt ja moniäänisiä aftertouch, mikä tarkoittaa korkeampaa valvonta kuin monien teidän boutique-ohjaimet. Mutta sinun esittelyä, eikö? Miksi et sanonut niin? Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Snyderphonics Manta ohjain ottaa itselleen Ableton Live, näyttää (ja kuulostaa) erittäin tekee sen (video)

Snyderphonics Manta ohjain ottaa itselleen Ableton Live, näyttää (ja kuulostaa) erittäin tekee sen (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 17:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Luo Digital Music | lähde SevenUpLive , Snyderphonics | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar