tirsdag den 23. november 2010

Acer kilpailijat Libretto W105 kanssa Iconia kahden näytön kannettavaa / tabletti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/acer-rivals-libretto-w105-with-iconia-dual-screen-laptop-table/:
Täällä New Yorkissa Acer Global lehdistötilaisuudessa , yhtiön puhuu koskettaa. Paljon ja paljon kosketa. Siitä tulee käyttöön todellinen smorgasbord laitteiden minuuttia vieriä, mutta se potkiminen asiat pois sen Windows 7-Iconia kahden näytön kannettavaa / tabletti. Kaikki aikomukset ja tarkoituksiin, tämä on Acerin versio Toshiba Libretto W105 (tai kaukaisilta ASUS käsite näimme CeBIT 2009 ), kehuskelevan pari kiiltävä kosketusnäyttö ja ilman kovaa tekniset puhua. Luonnollisesti et löydä näppäimistö täällä - pikemminkin virtuaalinen tuloksena syntyy toissijainen paneeli. Tulemme kaivamaan yksityiskohdat ympärillä hintaluokkaan ja julkaisupäivä, mutta nyt on Gander on kuvan yläpuolella ja vain kuvitella, miten se voisi mullistaa elämäsi.

Acer kilpailijat Libretto W105 kanssa Iconia kahden näytön kannettavaa / tabletti perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 11:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar