tirsdag den 23. november 2010

LG Quantum, HTC Surround ja Samsung Focus: BOGO AT & T alkaa perjantai

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/23/lg-quantum-htc-surround-and-samsung-focus-bogo-from-atandt-start/:
Tässä toivoen et valita tehdä aikaisin . Edes kolme viikkoa sen jälkeen Windows Phone 7 tuli myyntiin USA: ssa on tämä: osta yksi, saat yhden ilmaiseksi myyntiin kastettiin Microsoftin ja AT & T. Alkaen marraskuusta 26. (joka on Black Friday, meillä on tiedätte), unelias silmät kuluttajat voivat vetää itsensä osaksi paikallista AT & T tallentaa jotta poimia LG Quantum, HTC Surround tai Samsung Focus BOGO muoti - paras kaikista Voit sekoittaa ja sovittaa, jonka avulla käyttäjät voivat repiä Quantum ja Surround (tai Focus) vain 199 dollaria. Luonnollisesti voit edelleen allekirjoittaa pari kahden vuoden sopimukset Ma Bell, mutta se on edelleen halvin tapa nauttia WP7 toistaiseksi. Ei ole kertoa, kun käsitellään loppuu, mutta terve järki sanoisi hypätä ajoissa jos sinulla hankerin ".

LG Quantum, HTC Surround ja Samsung Focus: BOGO AT & T alkaa perjantai perin ilmestynyt Engadget on ti, 23 marraskuu 2010 16:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Microsoft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar