mandag den 13. december 2010

SatPhones - Miksi he eivät voi tehdä työtä?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I_IT3x4Um7k/story01.htm:
RedEaredSlider kirjoittaa "Satelliittipuhelimet eivät ole yhtä tiukasti kiinni kuin ne kerran olivat, ja tekniikka on tehnyt niistä tehokkaampia. Ohi ovat ajat, jolloin satelliitti puhelimissa oli mukana matkalaukku. Silti mennessä, kenttä on täynnä rohkeita yrityksiä puhelin, jota voidaan käyttää missä tahansa, ilman riippuen arkipäiväinen matkapuhelin verkkoihin. Miljardit on sijoitettu, on suhteellisen vähän näyttöä. Osa vastaus on velkaa. TerreStar on vain viimeisin uhri murskaus 1200000000 dollari ylivelkaantuneiden. Yhtiö esitteli suvun puhelimen viime kuussa, mutta keskellä 11 luvun asian. On epäselvää, että puhelin myy tarpeeksi auttaa TerreStarille jatkaa toimintaansa, varsinkin kun se tekee 799 dollaria hintalappu. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




T-Mobile laskee G2 50 dollaria sopimukseen, todella haluaa sinun ostaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/t-mobile-drops-the-g2-to-50-on-contract-really-wants-you-to-bu/:
Pretty itsestäänselviä todella: T-Mobile G2 on nyt saatavilla ostaa vaivaiset 50 greenbacks sen harjoittaja verkkokaupasta. Se on vain Web-juttu, mutta se on makeutettu vapaa yön toimitus kaikille tilata ennen 20. joulukuuta. Niin, 50 dollaria ja kaksi vuotta langattoman vapauden vastineeksi puhelin kykenevät hyödyntämään T-Mobilen HSPA +-verkko ja tarjoaa lähes varastossa Android kokemusta? Päätöksiä, päätöksiä.

T-Mobile laskee G2 50 dollaria sopimukseen, todella haluaa sinun ostaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 16:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Android yhteisön , TmoNews | lähde T-Mobile | Lähetä | Kommentit

4chan julisti sodan Snow

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hGK7JVFe-Xg/story01.htm:
Kun kaikki viime hacktivism uutisia, Anonymous on päättänyt ottaa uuden ja voimakas vihollinen: lumi. Sunnuntaina ryhmä ilmoitti, että se "tekee kaiken voitavansa sulkea lumella hyökkäämällä Weather Channel ja North Face sivustot, boikotoi päällysvaatteet ja äänestämme auringon Time 2010 Vuoden henkilö." Olen varma, että paljon ihmisiä Minneapolis nyt, että haluaisivat heille onnea.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Engadget's Holiday Gift Guide: Telakat ja herätyskellot

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/engadgets-holiday-gift-guide-docks-and-alarm-clocks/:
Tervetuloa Engadget Holiday Gift Guide ! Joukkue tässä hyvin tietoinen sydäntäsärkevää vaikeuksien kausi ostokokemuksen ja haluamme auttaa sinua lajitella roskat ja keksiä aarteita tänä vuonna. Alla on tänään parvi käsi kuraattori eliitti, ja voit suunnata takaisin Gift Guide napa nähdä loput tuotteen oppaiden ne lisätään koko lomakauden.
Kannettavat mediasoittimet: mistä mummo verovapaussäännöstä, se tuntuu kaikkien sain yhden. Mutta jos he vain käyttävät sen tiellä, he eivät saa rahoilleen vastinetta. Siksi olemme koottu valinnassa herätyskellot ja laitureita jokainen maa ja jokainen talousarvio, jossa ominaisuudet rakkaasi täytyy saada irti niiden laitteeseen.

Jatka käsittelyssä Engadget's Holiday Gift Guide: Telakat ja herätyskellot

Engadget's Holiday Gift Guide: Telakat ja herätyskellot perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 14:30:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Selkeä iSpot saa helposti web-pohjainen "karkaaminen"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/clear-ispot-gets-easy-web-based-jailbreak/:
Hakkereita, Clear täytynyt tietää, että sen iSpot mobiili hotspot olisi vaikea vastustaa - 100 dollaria laite sopimuksen ilman plus rajoittamaton WiMAX 25 dollaria kuukaudessa on melko järjetön paljon, kun kaikki, ja vain saalis on, että he yrittävät Lukitse kuin IOS laitteet pois kanteen. Itse asiassa se kesti vain tunnin ja avaa alkoivat ulos kolostaan, mutta nyt se on helpompaa kuin koskaan: kehittäjä yksi alkuperäisistä iSpot hakata on kiertänyt takaisin luomaan uuden lukituksen, joka vaatii vain pari linkkiä napsautuksia, kun taas olet liitetty laite hotspot. Miten tämä on mahdollista? Käynyt siellä on haavoittuvuus, joka mahdollistaa suorittamaan mielivaltaisia komentoja iSpot kautta web-koodi, ja Clear ei ole vielä päivitetty firmware paikata se. Että merkinnän, kehittäjä kertoo, että itse asiassa joitakin iPads, jotka eivät pysty muodostamaan iSpot ilman hakata, näennäisesti, koska Apple käyttää noin MAC-osoitetta, iSpot nykyinen firmware ei odota - niin ironista, ehkä tämä "karkaaminen" vain käyttää asia miten Clear tarkoitettu. Kuten aina näitä puheita, varovaisesti - meillä ei ole iSpot nurkissa kokeilla sitä itse, joten kerro meille, miten se menee.

Selkeä iSpot saa helposti web-pohjainen "karkaaminen" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 13:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde iSpot rajoittamaton , seclists.org | Lähetä | Kommentit

Righthaven Sues Jos valvonta raataja Raportti Domain

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/AYGx3MCJKmI/story01.htm:
Hugh Pickens kirjoittaa "Las Vegas Review lehti raportoi, että sen viimeisin tapaus, Righthaven hakee helpotusta tekijänoikeusrikkomuksiin raataja Raportti verkkosivuilla ja raataa Arkisto verkkosivuilla, ja se pyytää alustavia ja pysyvä välipäätös vastaan rikkomisen kuvan tekijänoikeus määräysvallan raataja Raportti verkkosivuilla ja lakisääteiset vahingoissa 150.000 dollaria. oikeusjuttu arkistoida Keskiviikko Righthaven valittaa käytöstä Denver Post valokuva Transportation Security Administration agentti taputtaen alas lentomatkustajien. raataja näkyy luvaton kopiointi kuva on raataja Raportti verkkosivuilla marraskuu 18, mukaan siviili-valituksen. Shawn Mangano, asianajaja, joka jätti oikeusjuttu Righthaven puolesta, sanoo, että se ensimmäinen kerta Righthaven on haastanut yli käyttää tekijänoikeuden kuva. Righthaven kiistää myös että raataja Raportti ei ole DMCA Takedown järjestelmä vastaamaan niille, jotka väittävät tekijänoikeusloukkauksesta. "Oletan, se tulee olemaan hyvin vakavasti riitautettu," sanoo Mangano ja toteaa, että raataja on merkittäviä taloudellisia resursseja. " Olemme keskustelleet jo aiemminkin pyrkinyt Righthaven kääntää nopeasti pukittaa uutisia liittyvät tekijänoikeudet.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Fraunhofer IIS Awiloc sisäkäyttöominaisuudet taikaa opas museon asiakkaat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/fraunhofer-iis-uses-awiloc-indoor-positioning-magic-to-guide-mus/:
Jos olet ollut museon viime vuonna ja muutos, mahdollisuudet ovat olet ollut pakotettu ponying jopa ylimääräistä viisi luut jonkinlaista kannettavat laitteet. Oletettavasti nämä asiat mukana asiakkaat ja parantaa kokemusta, mutta useammin kuin ei, olet juuttunut likainen äänilaitteen, joka kertoo hieman enemmän kuin veli Bob, joka on epäilemättä koodaus perässä ja kouluttaa kaikkia 50 jalka säteellä . Ihmiset, jotka haluavat viettää aikaa waltzing kautta museo Industrial Culture Nürnbergissä, mutta on se parempi. Fraunhofer IIS on kehittänyt uuden teknologian WLAN-pohjainen paikannus, ja toisin kuin perinteiset GPS lähestymistapoja, Awiloc todella toimii sisätiloissa. Kuten tarina menee, kävijöitä museon voi napata kädessä, joka seuraa niiden liikkumista ja näyttää sitten niitä, mitä he kohtaavat (tai ei uhkaa, että asiaa) yksityiskohtaisesti. Tietenkin ne voisivat käyttää myös seurantatiedot, mitkä esineet olivat piirustus eniten huomiota, jos he olivat älykkäitä, mutta miten se yksityisyyden asianajajan sinusta tuntuu?

Jatka käsittelyssä Fraunhofer IIS Awiloc sisäkäyttöominaisuudet taikaa opas museon asiakkaat

Fraunhofer IIS Awiloc sisäkäyttöominaisuudet taika opastaa museon asiakkaat perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 13:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Fraunhofer IIS | Lähetä | Kommentit

Temppuja, typeryys, ja Hero Hacks

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/p-W9jwWycik/story01.htm:
snydeq kirjoittaa "InfoWorld Paul Venezia tarjoaa perustaa kuusi reaalimaailman tarinoita IT temppuja ja ratkaisut tarvitaan ripaus inspiroi hulluus vetää pois, osoittaa jälleen kerran, että tietää milloin heittää pois käsin ja tehdä jotain rajaa vastuutonta on olennaista päivä- to-day se toimisi. "Se voisi olla palvelin partaalla sammuttaa kaikki toiminnot, kiintolevy, joka ei käynnisty tärkeitä tietoja, tai pettynyt ex-työntekijä on piilotettu tärkeää järjestelmän salasanat verkon. Juuri kun kaikki näyttää olevan menetetty, on aika luova ja Don IT huimapää korkki, sitten tulen ylös uuni, työntää loppuun lyijykynä emolevyyn, tai reitti koko kaupungin verkkoon kannettavan tietokoneen saadakseen työnsä tehtyä, "Venezia kirjoittaa. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Uusi Kindle myy "miljoonia" ennätyksiä kaikilla 2009 Kindle myynti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/new-kindle-sells-millions-bests-all-2009-kindle-sales/:
Amazon on jättänyt meille muuta vaihtoehtoa: tehdä myynti päätelmät perustuvat yhden kirjaimen lisäys. Yritys, tunnetusti epämääräinen on Kindle myynti on ilmoittanut, että "vain ensimmäisen 73 päivää tämän loma neljänneksen olemme jo myyty miljoonia meidän kaikkien uusi syttymään." Toisin sanoen ainakin kaksi miljoonaa, ja enemmän Kindle yleisen jos katsotte DX (vielä myynnissä) ja viime salama paljon mässäily on syttyä 2. Amazonin laitos Creative Tilastot totesi myös, että tämä vaikeasti myynti luku on suurempi kuin kaikki sen Kindle liikevaihto vuonna 2009. Kuinka monta on, että sinä kysyt? Ei aavistustakaan - tiedämme "miljoonia" myytiin vuosien 2007 ja 2009 , mutta jäsennykseen sitä edelleen vain purkaa mysteeri Encyclopedia Brown on viettänyt sivukaupalla ratkaista - ja on edelleen tapoja mennä.

Uusi Kindle myy "miljoonia" ennätyksiä kaikilla 2009 Kindle myynti perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 12:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Uskalias Fireball | lähde Amazon | Lähetä | Kommentit

Tuomari heittää pois Paul Allenin massiivinen patentti puku, Allen aikoo jatkaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/judge-throws-out-paul-allens-massive-patent-suit-allen-plans-t/:
Muista massiivinen patentti oikeusjuttu kohdistettu Apple, Google, AOL, Facebook, eBay, Netflix, ja useita muita yrityksiä Microsoftin toinen perustaja Paul Allen? No, se nyt osui jotain kelo - liittovaltion tuomari hylkäsi kanteen perjantaina, jossa todetaan, että Allenin pukuun ole yksilöinyt loukkaavien tuotteiden tai laitteiden erityiskohde "ja että tuomioistuin ja vastaajat olivat pääosin" vasen arvata mitä laitteita loukata neljä patenttia. " Omalta osaltaan Allen ilmeisesti aikoo perserve kanssa patentin taistelua, ja sanonut tiedottaja, että irtisanominen oli vain "menettelyä koskeva kysymys," ja että "asia on pysyä radalla" - Allen on nyt vasta joulukuussa 28.-tiedosto muutetaan valituksen.

Tuomari heittää pois Paul Allenin massiivinen patentti puku, Allen aikoo jatkaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 12:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Computerworld , InformationWeek | Lähetä | Kommentit

MetroPCS seuraa Kriketti esimerkkiä, avaa Huawei on Ascend talousarvion Android puhelin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/metropcs-follows-crickets-lead-launches-huaweis-ascend-budget/:
Huawei todella alkaa tehdä splash Amerikan älypuhelinmarkkinoiden tunkeutumalla Big Four kanssa käynnistettiin T-Mobile Komeetta ei kauan sitten - mutta se on talousarvion Alueellisten jos nämä kaverit voivat olla mahdollisuus hallita. MetroPCS on ottanut mallia archrival Cricket käynnistää Huawei on Ascend tänään, joka tarjoaa 3,5 tuuman HVGA näyttö, 3,2 megapikselin kamera ja microSD muistilaajennukselle 16GB huipulla Android 2.1 . 179 dollaria he pyytävät tuntuu vähän jyrkkä silmälasit kunnes muistaa, että MetroPCS tarjoaa laitteisto sopimus-free - ja se säästää sinulle penniäkään tai kaksi yli kuljettajan merkki-Android tarjoaa, Optimus M LG . Se on saatavilla tänään, seuraa tauko koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä MetroPCS seuraa Kriketti esimerkkiä, avaa Huawei on Ascend talousarvion Android puhelin

MetroPCS seuraa Kriketti esimerkkiä, avaa Huawei on Ascend talousarvion Android puhelin perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 12:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde MetroPCS | Lähetä | Kommentit

Ensimmäiset neljä Eksoplaneetta System mittausta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/SqaDJymFAMo/story01.htm:
Phoghat kirjoittaa "Yksi ensimmäisiä eksoplaneetta järjestelmien mittausta oli HR 8799. Vuonna 2008 joukkue johti Christian Marois klo Herzberg instituutin astrofysiikan Kanadassa, otti kuvan järjestelmästä suoraan kuvantamisen kolme jättiläisplaneettojen."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.