mandag den 13. december 2010

CE-Voi ei, hän ei!: GM: n Dan Akerson sanoo "ei olisi pyydetty kuollut Prius"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/12/ce-oh-no-he-didnt-gms-dan-akerson-says-he-wouldnt-be-caugh/:
Ajattele GM: n toimitusjohtaja näkee Toyota Prius kuin arvoinen kilpailija, että monin tavoin, tasoitti tietä Chevy Volt ? Mieti uudelleen. Puhuessaan talous Club of Washington, DC tällä viikolla, GM toimitusjohtaja Dan Akerson kuvattu Toyota on hybridi "pelle-matkapuhelin" ja ehdottomasti ilmoittanut, että hän "ei olisi pyydetty kuollut Prius." Ei ole yllättävää, se ei ole pitkä Toyota vastata että slam, jossa yrityksen edustaja kertoo New York Times että "Toyota on myynyt yli kaksi miljoonaa Prius hybridien maailmassa, ja laskenta. Ostajia kaikki voi olla nörttejä. " Mikä eniten vaivaa meitä tästä kaikesta on kuitenkin aiheuttanut sen, ettei "pelle-Mobile" on jotenkin huono asia - se kuulostaa aika mahtava meille ... geeks.

CE-Voi ei, hän ei!: GM: n Dan Akerson sanoo "ei olisi pyydetty kuollut Prius" alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 joulukuu 2010 23:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Boston.com , New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar