mandag den 13. december 2010

Senaatti hyväksyy jalankulkijoiden turvallisuuden parantamiseen lain takaa tuleva ympäristömelun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/senate-approves-pedestrian-safety-enhancement-act-ensures-a-fut/:
http://www.engadget.com/2010/08/24/prius-gets-optional-underhood-zombie-deterring-noisemaker-soun/
Jos olet ollut onni miehittää kuljettajan istuimen hybridi tai sähköauto olet varmasti nauttinut autuutta, joka tulee pehmeästi ja äänettömästi vetämällä poispäin kuutioina. Olet myös varmasti, ajaa yli ainakin pari jalankulkijaa, kun teemme sen. (Löimme vähintään kahdeksan köyhien sielut aikana uusin V koeajolle .) Valitettavasti tässä tulee John Kerry ja loput Yhdysvaltain senaatti pilata meidän Carmageddon-herra hauskaa. Senaatti on hyväksynyt yksimielisesti jalankulkijoiden turvallisuuden parantamiseen laki, joka edellyttää:
... Vähimmäistaso ääni pääsee moottoriajoneuvo, joka on tarpeen säätää sokea ja muiden jalankulkijoiden kanssa tarvittavat tiedot kohtuudella havaita lähellä sähkö-tai hybridi ajoneuvo toimivat tai alle cross-over nopeutta
Kuinka paljon ääntä? No, ne eivät ole arvannut, eivätkä ne selville jopa mitä nopeus on tarpeen, eikä millainen melu on, mutta golly syntyy melua. Nämä vastaukset teoriassa löydetään aikana tutkimukseen, jossa otetaan enintään 48 kuukautta loppuun, jättäen meidät miettimään, jos nykyinen noisemaker vaihtoehtoja V , Leaf , ja Prius täyttää tarpeen. Riippumatta, jos haluat hiljainen auto on parasta aloittaa rahoituksesta.

Senaatti hyväksyy jalankulkijoiden turvallisuuden parantamiseen lain takaa tuleva ympäristömelun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 10:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green | lähde Green Car Advisor | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar