mandag den 13. december 2010

Apple salaperäisesti tappaa karkaaminen havaitseminen API kun hakkeri lisää IOS turvallisuus, ironia palautettu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/12/apple-mysteriously-kills-jailbreak-detection-api-while-hacker-bo/:
Ei ole mikään salaisuus, että Apple on ollut innokkaasti seuraamaan paljon tuhma jailbreakers, mutta se osoittautuu yritys on hiljattain hyllytetty IOS 4,0 's karkaaminen havaitseminen API ilman selitystä. Vaikka tämä on vain vähäinen vaikutus keskimääräinen käyttäjä, Network World kertoo, että tämä on huono uutinen yrityksen IT-ja MDM (mobiililaitteiden hallintaan) myyjät, joilla on nyt yksi vähemmän kanava tarkistaa, onko käyttäjän IOS laite on jailbroken ja näin tulee alttiina hyökkäyksille. Se sanoi, ilmeisesti tämä ei ole valtava tappio MDM myyjät, joka tapauksessa, mutta todellinen kysymys on, miksi lasku API nyt? Voisiko sen läsnäoloa yksin uhka? Emme luultavasti koskaan tiedä.

Älä pelkää, vaikka, kuten jotkut ihmiset ovat ottaneet jailbreaking hyvään käyttöön. Register kertoo, että tulevat tiistaina Stefan Esser on Sektion Eins osoittaa työkalu antid0te, joka kuulemma lisää ASLR (osoite avaruus layout satunnaistaminen) päälle jailbroken IOS laitteita. Lyhyesti sanottuna, ASLR randomizes avain muistipaikkaa ja vaikeuttaa joidenkin hyökkäysten sijoittamaan kohteen tietojen. Mukaan kuuluisa valkoinen hattu hakkeri Charlie Miller , tämä tekniikka on jo nyt Windows Phone 7 ja työpöydän Windows koska Vista, mutta Applen vain dabbled sen kanssa OS X eikä IOS. Nyt tämä ei tarkoita, että jailbroken laitteet ovat täysin turvattu, mutta jonkin verran suojaa on parempi kuin ei suojaa, eikö?

[Kiitos, wooba]

Apple salaperäisesti tappaa karkaaminen havaitseminen API kun hakkeri lisää IOS turvallisuus, ironia palauttaa alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 joulukuu 2010 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Network World , The Register | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar