mandag den 13. december 2010

Tuomari heittää pois Paul Allenin massiivinen patentti puku, Allen aikoo jatkaa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/judge-throws-out-paul-allens-massive-patent-suit-allen-plans-t/:
Muista massiivinen patentti oikeusjuttu kohdistettu Apple, Google, AOL, Facebook, eBay, Netflix, ja useita muita yrityksiä Microsoftin toinen perustaja Paul Allen? No, se nyt osui jotain kelo - liittovaltion tuomari hylkäsi kanteen perjantaina, jossa todetaan, että Allenin pukuun ole yksilöinyt loukkaavien tuotteiden tai laitteiden erityiskohde "ja että tuomioistuin ja vastaajat olivat pääosin" vasen arvata mitä laitteita loukata neljä patenttia. " Omalta osaltaan Allen ilmeisesti aikoo perserve kanssa patentin taistelua, ja sanonut tiedottaja, että irtisanominen oli vain "menettelyä koskeva kysymys," ja että "asia on pysyä radalla" - Allen on nyt vasta joulukuussa 28.-tiedosto muutetaan valituksen.

Tuomari heittää pois Paul Allenin massiivinen patentti puku, Allen aikoo jatkaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 12:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Computerworld , InformationWeek | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar