mandag den 13. december 2010

Cobra on PhoneLynx BT 215 Bluetooth-sovittimen pitää sinun RCA lankaverkko luuri soi (tavallaan)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/cobras-phonelynx-bt-215-bluetooth-adapter-keeps-your-rca-landli/:
Joten, sinun RCA 25055RE1 langaton lankaverkon puhelin on paljon mukavampaa pitää ylösalaisin teidän kallo tuntikausia verrattuna [lisää älypuhelin täällä], mutta et ole aikeissa palauttaa puhelinpalvelusta, että kysyi puoli kymmenen vuotta sitten. Mikä poika (tai tyttö) tehdä? Kirjoita Cobra's PhoneLynx BT 215, Bluetooth-to-home puhelimen sovitin että kanavat mitään soittaa saapuvaksi kännykkään ja luurin jonka kytket reuna. Vielä parempaa, se voi jakaa vaatii useita lanka puhelimia kerralla, jolloin koko perhe puhua Uncle Rickie kun hän puhelimia tänä jouluna. Niin, ja me mainita, että se luo valintaääntä noudettaessa edellä RCA luurin samalla ajaa huutaa kautta kännykkään? Saat retro on nyt noin 35 dollaria.

Cobra on PhoneLynx BT 215 Bluetooth-sovittimen pitää sinun RCA lankaverkko luuri soi (tavallaan) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 10:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde iLounge | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar