mandag den 13. december 2010

IDEO rakentaa RFID levysoitin, hearkens takaisin mixtaps entisaikoina (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/12/ideo-constructs-rfid-turntable-hearkens-back-to-mixtaps-of-yore/:
Olipa kerran, voit koskettaa musiikkia - tai ainakin hyväillä 7 - tai 12-tuumainen vinyyli levy - mutta näinä päivinä cool kids stream MP3 (ja OGGs, ja apinat) pois Internetissä. Kuitenkin design studio IDEO päätti äskettäin, josko he voisivat saada takaisin yhteydenotosta audio juuret, ja - ottaen sivun oikealle ulos teollisen muotoilun tutkielma kaipaan Pencil - ne on rakennettu edellä kone. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä etsit on laatikko täynnä erityisesti suorakulmaisen Arduino Pro Mini levyt etsii jatkuvasti RFID päälle, ja sarjan kortteja joissa kummassakin on kaksi RFID-tunnisteet, jokaisen tag edustaa yksi kappale. Kun pudottaa yksi levysoitin, se alkaa pyöriä toinen ansiosta taitava joukko Arduinos alla, ja sinun ja High Fidelity sielunkumppani voi jättää useita kortteja pöydälle luoda improvisoitu mixtape, tai, oletettavasti, käännä yksi ja "kasetit" pelata Side B. Se on hyvä asia IDEO ei myy laitetta ja pakkauksissa kortit, koska emme pelkää olisimme pakko kerätä ne kaikki, ja meidän huono lompakko ei tarvitse lisää sydänsuruja. Älä missaa video alla!

Jatka käsittelyssä IDEO rakentaa RFID levysoitin, hearkens takaisin mixtaps entisaikoina (video)

IDEO rakentaa RFID levysoitin, hearkens takaisin mixtaps entisaikoina (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 joulukuu 2010 22:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Core77 | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar