mandag den 13. december 2010

Motorolan 10-tuumainen Honeycomb tabletti vastaa Mr. Blurrycam, osoittaa pois Verizon logo

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/12/motorolas-10-inch-honeycomb-tablet-meets-mr-blurrycam-shows-o/:
Kun nyt olet todennäköisesti perehtynyt tähän liuskekivi, kun huomataan miten Googlen Andy Rubin vastikään paljastettu sen lavalla , mutta olemme valmiita panostamaan olet koskaan nähnyt yläreuna - tiedätte, osa nyt laakeri etu- edessä kamera ja näkyvästi Verizon tatuointi. Kyllä, tämä on Motorolan 10-tuumainen Honeycomb tabletti, ja se pelaa Team Red kuten on ennustettu , mutta vihjeidenmyyjä joka on hankkinut näitä kuvia ei ole varma onko se kantaa nimeä Stingray, Everest tai jopa mahdollisesti "Trygon." Spec-viisas, emme kertoneet edellisessä vihjeidenmyyjä oli aivan rahaa, ja se täytyy 1GHz Tegra 2 T20, hyrrää ja 32 gigatavun muistilla alla, että 1280 x 800 multitouch-näyttö, sekä 512 Mt muistia ja ja paikka up-to-32GB microSD-kortille. Se myös varmasti näyttää siellä micro-USB-liitin, mini-HDMI-portti ja 3.5mm kuulokeliitäntä, sekä joitakin yhteyksiä todennäköisesti laituri, mutta kuten aina Mr. Blurrycam n käsialaa on sellainen, että emme voi ihan kertoa . Ei ole väliä - katso itse Alla olevassa galleriassa.

[Kiitos, wnrussell]

Motorolan 10-tuumainen Honeycomb tabletti vastaa Mr. Blurrycam, osoittaa pois Verizon logo perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 joulukuu 2010 19:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar