mandag den 13. december 2010

US Military kiellot siirrettävä tietoväline jälleen, tällä kertaa luultavasti hyvä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/us-military-bans-removable-media-again-this-time-probably-for-g/:
Yhdysvaltain armeija on virallisesti vakiinnuttanut maineensa hiutale, jonka käytön kieltäminen kaikkien irrotettava joukkoviestimet myös peukalo ajaa, CD-ja DVD uudelleen rentouttava samaa politiikkaa helmikuussa. Todistaakseen he tarkoittivat liike tällä kertaa, päällystön kunkin alan välittää tilauksia ja vahvisti henkilöstön olisi riski sotaoikeuteen, jos ne eivät noudattaneet. Tämä tuntuu typerältä meistä harkitsee Uncle Sam tuntuu mukavalta antaa joitakin matkapuhelimet tutustua tietosuojaan, ja me kaikki tiedämme, kuinka paljon vahinkoa menettäminen voi aiheuttaa . Mutta sitten taas, jos historia ja Transformers on mitään viitteitä, joskus se on näitä pieniä asioita, jotka aiheuttavat suurempia rikkomuksia kuin mitään Cyber Command keskittyy lopettamista.

US Military kiellot siirrettävä tietoväline jälleen, tällä kertaa luultavasti hyvän alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 01:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Slash Gear | lähde Wired | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar