mandag den 13. december 2010

Vaihda Rebel katsella puhelimen nauraa ranteeseen kiinnitettävä iPod nano

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/swap-rebel-watch-phone-laughs-at-your-wrist-mounted-ipod-nano/:
Applen iPod nano -ja Sony Ericsson LiveView voi olla pettynyt, rannetietokoneet, mutta Dick Tracy unelma sotilasta, siihen pisteeseen, jossa löysimme itsemme ottaen vielä silmäys että suurin arveluttavaa ja yhdistelmälaitetta: katsella puhelimen . Siellä huomasimme Rebel, uusin luomus UK valmistajan Swap , nelitaajuus-GSM-rannelaitteen kanssa 1,46 tuuman kosketusnäyttö ja sisäänrakennettu kamera sekä kuvia ja videoita. Se voi näyttää steriilit lääkinnälliset ranneke, mutta silikoni hihna todella kätkee USB-porttiin toisessa päässä, parempi antaa siirrät MP3-ja MP4-video sen mitättömät 2GB laajennettavissa microSD varastointi. Katsella myös ei FM-radio, palkit ääntä Bluetooth-kuulokkeiden ja mukana tyypilliset osata muutama sana perus-apps. Silti siellä ei ole paljon pyydetty hinta £ 189 (noin $ 300) niin sinun parhaiten korviaan myöten rakastunut design. PR tauon jälkeen, lisää kuvia meidän lähde linkkiä.

Jatka käsittelyssä Swap Rebel katsella puhelimen nauraa ranteeseen kiinnitettävä iPod nano

Vaihda Rebel katsella puhelimen nauraa ranteeseen kiinnitettävä iPod nano perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 02:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink DVICE | lähde vaihtaa | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar