mandag den 13. december 2010

EIZO julkistaa tarkemmin lasit ilman 3D DuraVision LCD, vapautuu lisää kuvia tästä BBW

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/eizo-announces-more-detail-on-glasses-free-3d-duravision-lcd-re/:
EIZO julkistaa tarkemmin lasit ilman 3D DuraVision LCD, vapautuu lisää kuvia tästä BBW
Voit ihailla sen Bezels kaksi viikkoa sitten, kun Eizo julkaisi ensimmäisen yksityiskohtia maailma nyt ihme täydellä tiedot ja lisätietoja. Yhtiö on julkaissut spec sheet vahvistetaan 1920 x 1080 resoluutio ja 23-tuuman koko, myös yksityiskohtaisesti, miten se toimii. Kuluttaa suuntaa taustavalon ja viive tehokkaasti ampumalla silmään erikseen läpi sama pikseli, jolloin että korkea resoluutio on pieni paneeli, mutta silti toimittaa lasit suorituksiin. Eizo lupauksia ei moiré, väri vääristymiä tai muita asioita yleensä nähty lasit ilman näyttöjä, mutta tämä tekniikan varmasti ole halpaa, kun se julkaistaan toisella neljänneksellä 2011. Miten voimme tietää? Ennakoitu sovelluksia FDF2301-3D esimerkiksi skannaus elektronimikroskoopit ja puolijohdeteollisuudelle tarkastukset - pelissä Killzone 3 ei valitettavasti ole luettelossa.

EIZO julkistaa tarkemmin lasit ilman 3D DuraVision LCD, vapautuu lisää kuvia tästä BBW perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 10:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Eizo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar