mandag den 13. december 2010

PS3 alkaa streaming ITV ja Channel 4 sisällön kuningaskunnassa tällä viikolla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/ps3-to-start-streaming-itv-and-channel-4-content-in-the-uk-this/:
Meidän British kaverit kyytiin VOD alus voi näyttää hieman cheerier tänään Guardian raportoi sekä ITV ja Channel 4 - kaksi kansakunnan tärkein kaupallisille kanaville - ovat yhdenmukaistaneet video catchup palveluja PlayStation 3 . ITV-soitin ja 4OD on saatavilla web-pohjaisia palveluita jonkin aikaa, mutta he ovat molemmat nyt sovittu käsittelee Sony, joka hankkeita niiden yleistä liikennettä paranee noin 10 prosenttia johtuen. ITV: n jättäen oven auki lisätä sen sisällön "muihin konsoleihin," web-yhteys televisiot, ja tabletteja kuin iPad, kun taas Channel 4 on löytänyt Microsoft unforthcoming noin Xbox 360 tarjouksia ja Wii karu, koska se ei tue mainonnan. Omalta Sonyn selvästi tekee suuren sisällön push, joilla on äskettäin tyytyväinen Lovefilm uraan ja valmiiksi sitä mukaa kuin sen Qriocity-demand laitos Euroopassa . Onko kukaan edes pelata pelejä näitä asioita enää?

PS3 alkaa streaming ITV ja Channel 4 sisältö Britanniassa tällä viikolla perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 03:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Guardian | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar