mandag den 13. december 2010

MSI palauttaa WindPad tabletit CES väittää Oak Trail parantaa suorituskykyä ja akun

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/msi-to-reintroduce-windpad-tablets-at-ces-claims-oak-trail-impr/:
Sinun muistaa, että takaisin Computex MSI esitteli kaksi tablettia tai ns WinPads - oli Windows 7 / Atom pöydältä ja toinen on Android-ARM lajike . No, MSI aikoo elvyttää niitä joitakin lieviä parannuksia CES, ja tällä kertaa se valmistautuu todella vapauttaa heidät molemmat. Ensimmäisenä on 10,1-tuumainen Windows 7 Home Premium-versio, joka on yksi ensimmäisistä Intel Atom Oak Trail -pohjaisia laitteita siellä, sanoo yhtiön. Mukaan MSI: n johtajan Pohjois-Amerikan myyntijohtaja Andy Tung Intelin tabletti ratkaisu ei näytä niin akku ja suorituskyvyn parannuksia nykyiseen Atom pelimerkkejä, mutta se "ei erittäin merkittävä." Suorittamamme keskustelu Tung, saimme tunne, että se on askel oikeaan suuntaan Atom mutta ei niin kestävä kuin se on kilpailla ARM-pohjaiset tabletit. Lisäksi, että tabletti toimenpiteitä alle tuuman paksuinen, ja se on 1024 x 600-tarkkuus, multitouch-näyttö, mini-HDMI-ja mini-USB-porttia, SD-korttipaikka, ja kiihtyvyysanturi. Tung ei ollut valmis paljastamaan hinnoitteluun, mutta hän sanoi sen pitäisi olla saatavilla vuoden 2011 alussa.

Android puolta, MSI sai dual-core Tegra 2-powered 10,1-tuumainen, 1280 x 800-tarkkuus liuskekivi prepped kanssa sama valikoima satamia ja ominaisuuksia - vaikka tämä on hieman ohuempi ja myös pudota kestävä rakenne. Niin, mikä versio Android se ajaa? No, se riippuu Googlen ajoitus, sanoo Tung. Jos Android 3.0 tai Honeycomb on saatavissa helmi-maaliskuun ajan kuluessa MSI mennä, että vaihtoehto - mutta jos se ei ole, se menee kanssa piparkakku , joten se voi osua markkinoilla aiemmin vuonna 2011. Meidän täytyy sanoa että tabletit kuulostaa melko kiehtova, mutta he voivat mennä vastaan satoja muita tulossa CES: Tablet vuosi? Me tiedämme enemmän Vegasissa, se on varma!

MSI palauttaa WindPad tabletit CES väittää Oak Trail parantaa suorituskykyä ja akun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 11:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar