tirsdag den 18. januar 2011

Maailman ensimmäinen HDR Video System paljastettiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/VswWm6q8Hvo/story01.htm:
Zothecula kirjoittaa "Jokainen, joka säännöllisesti käyttää videokamera tietää, että laitteet eivät näe maailmaa niin kuin me. Näköjärjestelmän näkevät kohtauksen, joka sisältää sekä kuvan kirkkauden kohtien ja tummien varjojen, mutta pystyy käsittelemään nämä tiedot siten, että se voi samanaikaisesti altistaa sekä valaistus äärimmäisyyksiin - tiettyyn pisteeseen asti, ainakin. videokamerat ovat kuitenkin vain yksi f-stop työskennellä kerrallaan, ja niin on tehtävä kompromisseja. Nyt kuitenkin, tutkijoita Britannian Warwickin yliopiston väittävät ratkaisu näihin ongelmiin, muodossa maailman ensimmäinen täysin High Dynamic Range (HDR) video-järjestelmä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Auto Väärä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3QtRvI_bMsw/story01.htm:
theodp kirjoittaa "Yhdistä älypuhelin auto korjaus ja rasvaa sorminen virtuaalinen näppäimistö kirjoittaa, kirjoittaa Rob Walker, ja tulokset voivat olla hilpeä ja jopa järkyttävä. verkkosivusto Damn You, automaattisen korjauksen kerää Uskomattoman noloa tekstiviestejä koskaan pitänyt lähettää. Nyt jos voit anteeksi, minun täytyy masturboida kanaa ja biseksuaalit yötä! "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Jos Nuoremmat Kehittäjät maksetaan enemmän?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/MeRjklFaJRY/story01.htm:
jammag kirjoittaa "projektipäällikkö kuvaa edessään järkyttynyt vanhempi kehittäjä, joka tietää, että uusi vuokra - tuore college grad - tekisi 30 prosenttia enemmän kuin häntä. syy: uusi grad tiesi kuuma uutta teknologiaa, että asiakas halusi. Kyllä , vanhempi koodaaja oli aikuinen vituttaa. Mutta jatkuvasti mullistuksia uuden teknologian, tämä tilanne on lähes väistämätöntä - vai onko? Ja ainakin on se reilua? "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Apple tekee ennätyksellisen Q1: $ 6b voittoa $ 26.7b tulot, 16.2m iPhone myi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/apple-turns-in-record-q1-6b-profit-on-26-7b-revenue-16-2m-ip/:
Applen ilmoitus Steve Jobs "sairaslomalta vain päivä ennen vapauttamista sen Q1 tulos iski meille hyvin suunniteltu eilen, ja tässä sitä ollaan: jos Cupertino ennätyksen 6000000000 dollaria voittoa ennätykselliset $ 26,7 mrd. tulot eivät riitä kääntämään että paheksua - ja kalusto slide - ylösalaisin, hyvin, mikään muu ei. iPhone 4 myynti oli odotetusti vahva lomien, kellotus osoitteessa ennätys 16.2m yksiköitä, tai jopa 86 prosenttia viime vuodesta, kun taas Mac myynti kasvoi 23 prosenttia tallentaa 4.13m ja iPod myynti oli odotettua vahvempi klo 19.45m, seitsemän prosentin laskuun. Mitä iPad Applen tabletti oli sen toinen suora hallitseva neljänneksellä , ja levymyynti on 7,33 miljoonaa - noin 3 miljoonaa enemmän kuin Mac. Applen taloudellinen soittaa uusia toimii toimitusjohtaja Tim Cook ja talousjohtaja Peter Oppenheimer on määrä aloittaa seitsemäntoista EST - tarkista tauon jälkeen meidän tavallista liveblog kun kuuntelet elää Applen sivustosta.

Jatka käsittelyssä Apple kääntyy ennätys Q1: $ 6b voittoa $ 26.7b tulot, 16.2m iPhone myi

Apple tekee ennätyksellisen Q1: $ 6b voittoa $ 26.7b tulot, 16.2m iPhone myi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 16:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Apple tulos puhelu , Apple tulokset | Lähetä | Kommentit

Valkoinen iPhone 4 muka vääntää Best Buy inventaarion järjestelmän käynnistäminen 27 helmikuu?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/white-iphone-4-purportedly-turns-up-in-best-buys-inventory-syst/:
Se on ollut pitkään, mutta se alkaa näyttää asiat vain ehkä alkaa ehkä, mahdollisesti riviin valkoinen iPhone 4. Näimme joidenkin selvityksen laukausta Vodafone Saksa itse eilen, ja nyt Mac huhut on ilmaantunut ampui sitä omien että käy ilmi, että 16GB ja 32GB versiot puhelimen Best Buy: n inventaariojärjestelmän Yhdysvalloissa. Mitä enemmän näitä listauksia myös osoittaa erityistä varastossa päivä helmikuuta 27. ja, mikä se sitten onkin, mallinumero täsmää, että ensin kääntyi Best Buy: n järjestelmään, kun se alun perin ottaa ennakkotilauksia vaikeasti valmistus puhelin. Tietenkin me vielä ei ole täysin tyytyväinen kunnes alamme nähdä joitakin todellisia laatikot valkoinen iPhone niihin, mutta tässä toivoen meidän ei tarvitse odottaa liian kauan, jotta näin kävisi - Apple ei ole vielä lykätty että " keväällä 2011 "päivä, kun kaikki.

[Kiitos, Micah]

Valkoinen iPhone 4 muka vääntää Best Buy inventaarion järjestelmän käynnistäminen 27 helmikuu? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 16:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Mac Rumors | Lähetä | Kommentit

30% enemmän patentteja Myönnetty 2010

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/felgrVVbey8/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "numerot ovat, ja Yhdysvaltain patenttivirasto myönsi 219614 patentit viime vuonna, mikä on 31% korkeampi kuin vuonna 2009 ja 27% suurempi kuin minkään aiempana vuonna. Tämä ei ole vain marginaalinen kasvu patenttien hyväksytty, mutta suuri harppaus. Yhdysvaltain kauppaministeri Gary Locke ja USPTO johtaja David Kappos ovat molemmat totesivat, että yksi heidän tavoitteensa on purkamiseksi patentti-hyväksynnät, ja näyttää siltä, että tapa, jolla he tekevät niin on hyväksyessään useamman patentin , nopeammin vähemmän valvonnan - ja suuri osa heistä on ohjelmistopatenttien. Tämä voi vähentää ruuhkaa patenttiviraston, mutta näyttää kasvanee ruuhkan tuomioistuimessa järjestelmän oikeusjuttuja on talletettu yli joukko näitä uusia patentteja. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Ehdota suosikki gadgeteja 2010 Engadget palkinnot!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/nominate-your-favorite-gadgets-in-the-2010-engadget-awards/:
Tervetuloa 2010 Engadget palkinnot !

Oman äänestys (ja nimittämällä) ilo, esitämme seitsemäs vuotuinen Engadget palkinnot! Lähtökohta on yksinkertainen: 2010 on ehkä päässyt läpi sormien, mutta kaikki muistot gadgetit menneisyyteen ovat yhä kanssamme (jotkut enemmän suotuisassa valossa kuin muut). Tässä sinulla on mahdollisuus äänen pois, mitä rakastin vuonna 2010, ja kerro meille, mitä olet innostunut ja 2011.

Tänä vuonna meillä on 24 kategoriaa jaossa, jossa 48 yhteensä palkintoja päätetty. Kaikki finalistit Engadget Palkinnot lukija-ehdokkaana, ja toimittajat Engadget sitten valita paras niistä ehdokkaat (yleensä jossain välillä 4-6 laitteita tai teknologiaa) finalisteiksi.

On kaksi palkintoa per luokka, Reader's Choice (äänestettiin sinä!), Ja Editors 'Choice (valittu meille). Äänestys toimitetaan muutaman viikon, kun ehdokkaat ovat valittuja, ja voittajat julkistetaan pian sen jälkeen.

Löydät kaikki tiedot ja ehdokkaat aloitussivulla olemme rakentaneet tämän vuoden joita olisi helpompi saada kaikki valinnat (ja äänestys, kun olemme valinnut finalistit). Klikkaa täällä .

Sinulla asti 23:59 ET tiistai 01 helmikuu 2011 saat merkinnät sisään nyt mennä nimittää, tai käytä kätevää luettelo tauon jälkeen!

Jatka käsittelyssä Ehdota suosikki gadgeteja 2010 Engadget palkinnot!

Ehdota suosikki gadgeteja 2010 Engadget palkinnot! perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 15:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Florida läänin komissio sanoo MagicJack ohitetaan ulos 911 maksuja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/florida-county-commission-says-magicjack-skipped-out-on-911-fees/:
MagicJack on löytänyt itselleen enemmän kuin muutama kiistanalainen yhteenotot ennen, ja se näyttää se nyt puretaan toisen kanssa Kanawha County komission Floridassa, missä sen emoyhtiö Ymax Communications perustuu. Se jonka mukaan MagicJack on onnistunut keräämään 911 maksuja ja taas maksaa varoja maakunta, joka perustuu palkkiot rahoittaa 911 hätäkeskukseen - tai, kuten Kanawha County komission puheenjohtaja Kent Carper succintly asettaa se, "ei mitään" magic "noin Magic Jack." Sillä se osa, MagicJack painottaa, että ei ole "voice-over-Internet" tarjoaja ja sen vuoksi ei tarvitse maksaa 911 maksuja, ja se lisää, että se ei ole edes mahdollisuutta kerätä maksuja, koska siten sen tuote on myyty. Meidän täytyy vain odottaa ja nähdä, miten hyvin tämä väite pitää, kun MagicJack kasvot valtion julkisen palvelun komission 1. maaliskuuta - joka muuten on jo kiistänyt MagicJack pyynnöstä erottaa asian.

Florida läänin komissio sanoo MagicJack ohitetaan ulos 911 maksut alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde Charleston Gazette | Lähetä | Kommentit

Epävarmojen IP kamerat kaikkien ulottuvilla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/axRUSEN_A_Q/story01.htm:
Orome1 kirjoittaa "Parin viime vuosikymmenen aikana, meillä on tullut niin tottunut siihen ajatukseen, että julkinen osa jokapäiväistä elämää on katsellut ja kirjataan - kaupoissa, kadulla, instituutioissa - että emme useinkaan edes huomaa kameroita enää. Analoginen valvontajärjestelmiä oli vaikea murtautua ihmiset, joilla ei ollut riittävästi tietoa, mutta IP-kamerat - ottaa omat IPS - voi olla varsin helppo sijaitsee fyysisesti ja niiden stream katseli tosiaikaisesti kuka tahansa vähänkin tietokoneen tietoa ja tietää mitä etsiä Google. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Verizon virallisesti tappaa uutta joka Kaksi päivittää edullisista ohjelma

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/verizon-officially-kills-off-new-every-two-upgrade-discount-prog/:
On jo paljon näyttöä parin viime viikon aikana kutsua tätä lukko, mutta antaa vain mennä eteenpäin ja sulje silmukka tätä: Verizon virallinen UKK listaan on päivitetty osoittamaan, että sen uusi joka toinen päivitys edullisista ohjelma on paahtoleipä. Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa, että uudet linjat Verizon palvelu ei voida myöntää laitteiden alennus - joka pyöritti välillä 30 dollaria ja 100 dollaria - sen jälkeen, kun kaksivuotinen sopimus on päättynyt, ja ihmiset, jotka ovat tällä hetkellä kirjoilla NE2 tukikelpoisia suunnitelma vain voi lunastaa alennuksen yhden kerran ennen otetaan pois. Liikkua millaisia läheisesti Verizon päätökseen muutama kuukausi sitten kolahtaa älypuhelin ETF voihkia-asiakkuutta 350 dollaria, ja se näyttää olevan osa laajempaa alan suuntaus tekee puhelimia wincingly kallista korvata. Älä pudota, että Droid X , ihmiset!

Verizon virallisesti tappaa uutta joka Kaksi päivittää edullisista ohjelma alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 14:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Verizon | Lähetä | Kommentit

FCC hyväksyy Comcast osti NBC, oikeusministeriön seuraavaksi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/fcc-approves-comcasts-purchase-of-nbc-justice-department-up-ne/:
Ei valtava yllätys täällä, mutta FCC juuri hyväksynyt Comcast osti NBC Universal on 4-1 äänestyksessä. Tiedot tuomiosta ei ulos vielä, mutta FCC puheenjohtaja Julius Genachowski oli ajamassa vahvaa asetukset kieltävät Comcast leikkaamasta itse kultaseni tarjouksia NBC sisältöä tai priorisoida omia video liikennettä sen putket, joten olimme olettaa, että on osa yksimielisyyttä. Me ilmoitamme sinulle, kun saamme selville - ja pitää mielessä oikeusministeriö on vielä painaa myös, joten tämä sopimus ei vieläkään täysin kääritty.

FCC hyväksyy Comcast osti NBC, oikeusministeriön viereen perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 14:22:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CNBC | Lähetä | Kommentit

Musiikki todella huumaavaa, kun kaikki

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rPpYy5XxJcg/story01.htm:
Jamie kirjoittaa "Meidän reaktio musiikkia, me rakastamme stimuloi virtaus dopamiinin huomioon tietyissä osissa aivoja, toteaa uusi tutkimus ulos McGill University. havainnoista" auttavat selittämään, miksi musiikki on niin suuri arvo kaikissa ihmisyhteisöissä, "tutkijat huomautus."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.