tirsdag den 18. januar 2011

Sprint yhä 3G-liittymä hinnoittelu $ 10/mo, kutsuen sitä "premium tiedot"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/sprint-increasing-new-3g-data-plan-contract-pricing-by-10-call/:
Voi, Sprint, olet ovela paholainen. Maan kolmanneksi suurin lentoyhtiö juuri ilmoittanut, että se tacking ylimääräistä kuukausittain 10 dollaria "premium tiedot" maksutta 3G Kaikki tiedot suunnitelmista - käytännössä lataus 3G-puhelin omistajien sama kokonaishinta, Evo ja Epic omistajat maksavat nyt 4G palveluun . Se on erityisen outoa, koska Sprint piilotettu hinnankorotuksen lehdistötiedotteen, jonka otsikkona "Älypuhelimet Drive Wireless Data Räjähdys", joka vaikuttaa aluksi olevan aiempaa enemmän tietoja ennen siirtymistä äkillisesti tulee puolustaa lisäkustannuksia ja potshots porrastetusti tiedot suunnitelmista - me tiedä kukaan ei halua puhua hinnankorotuksista, mutta let's olla neuvokkuus, kaverit. Nykyiset 3G Kaikki suunnitelman haltijat eivät katso niiden hinnat nousevat, kunnes ne "päivitys tai siirry toiseen älypuhelin", joka ei kuulosta suuri perhe suunnitelmia, mutta me saada täsmennystä ja kertoa. Joko niin, me halua sanoa poimien kuin 4G Sprint puhelin juuri real typerä. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Sprint yhä 3G-suunnitelma hinnoittelu $ 10/mo, kutsuen sitä "premium tiedot"

Sprint yhä 3G-liittymä hinnoittelu $ 10/mo, kutsuen sitä "premium tiedot" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 09:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar