tirsdag den 18. januar 2011

iPad 2 tapausta pintaa verestää SD-korttipaikka tulta ja lisää ripaus mysteeri pintarasvaa lovea

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/ipad-2-cases-surface-rekindle-sd-card-slot-fire-and-add-a-pinch/:
Ei yleensä niin paljon hauskaa on ollut ennen Applen tuotelanseeraus koska on jälkeen, ja tämä tuleva iPad 2 laite ei ole poikkeus . Uusin scuttlebutt on sortunut tulee kohteliaasti että joissakin tapauksissa on tullut esiin Kiinassa - AppleInsider ja MIC Gadget on itsenäisesti todennut iPad 2 kuoret että ominaisuus lähes identtinen leikkauksia - niistä aiheutuneita väitteet osoittaessa menosuuntaan kamera, SD-korttipaikka, ja ehkä jopa Mini DisplayPort astia. Oma lähteet ovat vahvistaneet ensin kaksi, mutta jälkimmäinen, pienikokoinen videoulostulo jo esillä MacBookit on uusi kehitys ja vähemmän varmuutta. Sitten taas, kun tarkastellaan koko reikä jää muutama vaihtoehtoja (ja USB-paikka on erittäin epätodennäköistä), niin olemme valmiita uskomaan, että Mini DisplayPort on osallisuutta Apple tekee vuoksi antavat valinnanvaraa - jopa jos halutaan voit lähettää videokuvaa yli kytkemättömät radiosoittoa yhteys.

Jatka käsittelyssä iPad 2 tapausta pintaa verestää SD-korttipaikka tulta ja lisää ripaus mysteeri pintarasvaa lovea

iPad 2 tapausta pintaa verestää SD-korttipaikka tulta ja lisää ripaus mysteeri pintarasvaa lovea perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 02:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AppleInsider , MIC Gadget | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar