tirsdag den 18. januar 2011

Kongregate Arcade osumia Android, GameStop työntämään ilmaiseksi Flash-pelejä suoraan päälle älypuhelin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/kongregate-arcade-hits-android-gamestop-shoving-free-flash-game/:
Kongregate Arcade osumia Android, GameStop työntämään ilmaiseksi Flash-pelejä suoraan päälle älypuhelin GameStop voi ajatella, että ihmiset silti laatikoita , mutta se ei lopeta yrityksen sukeltaa digitaalinen jakelu valtakunta. Se osti Flash peli levittäjä Kongregate viime kesänä ja nyt anty hankinta juuri laskenut iso muna Android käynnistämällä Kongregate Arcade. Se on pohjimmiltaan erillinen mobiili app. tallentaa siitä Android Market , mutta muutamia merkittäviä eroja. Suurimmat että näitä pelejä, numerointi yli 300, ovat ilmaisia ja ne ovat kaikki Flash-pohjainen. Tämä on sanottu "ratkaista pelin löytämisen ongelmaan" popping pois markkinoilta, mutta ei varmasti tehdä paljon ratkaista tulot ongelmia devs työskentelevät premium mobiilipelejä. Tietenkin saada kaikki pelit sinun pitää vielä löytää tämän app., mutta se on olemassa. Juuri nyt. Pyysimme.

Jatka käsittelyssä Kongregate Arcade osumia Android, GameStop työntämään ilmaiseksi Flash-pelejä suoraan päälle älypuhelin

Kongregate Arcade osumia Android, GameStop työntämään ilmaiseksi Flash-pelejä suoraan kiinni älypuhelimeen perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 11:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Joystiq , eMoney | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar