tirsdag den 18. januar 2011

Exclusive: HP / Palm webOS tabletteja - kuvia, suunnitelmia ja muuta

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/exclusive-hp-palms-webos-tablets-pictures-plans-and-mor/:

Voi, hei. Luotettu vihjeidenmyyjä juuri lähettänyt näiden sisäisten tekee HP / Palm "Topaz" webOS tabletti , joka on yksi kaksi tablettia parhaillaan kehitetään Sunnyvale. Aivan oikein, kaksi tablettia: 9-tuumainen Topaz ja 7-tuumainen malli codnamed Opal - Uusimmat että sopii hienosti Palmin "Jotain isoa, Jotain pientä, jotain sen jälkeen" tagline sen tulevan 9 helmikuu tapahtuma . Tarkasteltaessa tehdä, emme näe mitään-painiketta suunnittelu olimme aiemmin kuulleet (Oletamme ele alueella pyörii näytöllä), eteen päin kamera, micro USB pohjalle, ja mitä näyttää Vizio Tablet-tyyliin kolme kaiutin järjestely stereoääni sekä maisema ja muotokuva tilat - että kaksi puhujat vasemmalta puolelta ja kolmasosa oikealla. (Tämä on vain arvaus, mutta.)

Olemme kertoneet, että yksiköt alkavat saapua Palm HQ kesäkuun tuotannon kiihtyy ja käynnistää myöhemmin tänä vuonna - aikajana tukena sisäinen markkinointi dian saimme joka listaa WiFi vain AT & T: n 3G-ja Verizon LTE versiot ja Opal saapuu syyskuussa 2011, ja AT & T LTE heinäkuussa 2012. Dia osoittaa myös Opal on erityisesti sähköisen käsittelyn painopiste, mikä on järkevää ja 7-tuumainen laite, ja siellä maininta "premium audio" kivasti vahvistaa meidän puhuja hypoteesi. Valitettavasti meillä ei ole mitään sanaa silmälasit tai hinnoittelusta vielä, mutta nämä asiat on parempi olla pakkaus joitakin vakavia lämpöä halpaa jos Palm on todella aikoo odottaa syyskuuhun saamaan heidät - he ovat menossa head-to- pää Xoom , playbook , ja oletettavasti iPad 2 . Olemme edelleen kaivaa lisää, joten pidä silmällä - asiat ovat menossa suuttua vievät 9 helmikuu .

Exclusive: HP / Palm webOS tabletteja - kuvia, suunnitelmia, ja alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 13:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar