tirsdag den 18. januar 2011

Harvardin yliopiston valvonnan mato laser, odotamme koreografian tanssiliikkeet (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/harvard-university-controls-worm-with-laser-we-wait-for-choreog/:
Tutkijat Harvardin yliopiston Center for Brain Science on onnistunut manipuloida sukkulamato C. elegans työasemat geenimuuntelun valita muutaman tehtävän 302 neuronien. Ei pidä sekoittaa magneettisesti ohjataan selkärangattomia , nämä kammottava-crawlies valvoo Colbert järjestelmä (nyökkäys koomikko , mutta ei muussa suhteessa), valvonta liikkuminen ja käyttäytyminen reaaliajassa. Tiedemiehet voivat manipuloida liikkuvuus matoja, aiheuttaa halvaus, ja jopa aiheuttaa niitä munia ihan loistava laser, joka käynnistyy ja sammuu muunnetut solut tulee. Laser osuu mato ja saa sen reagoimaan niin kuin se olisi kosketetaan. Tutkijoiden mukaan, reaktio on samanlainen kun valo loisti ihmissilmän - proteiini mato ja silmät ovat herkkiä eri variaatioita säteitä ja vastaa värin perusteella paistanut. Peep ohi tauko joidenkin koukeroinen mieli-er, valo-ohjattu toiminta.

Jatka käsittelyssä Harvardin yliopiston valvonnan mato laser, odotamme koreografian tanssiliikkeet (video)

Harvardin yliopiston valvonnan mato laser, odotamme koreografian tanssiliikkeet (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 09:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Slashdot | lähde Colbert | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar