tirsdag den 18. januar 2011

Lenovo perustamalla erikoistunut yksikkö tablettia ja älypuhelimiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/lenovo-setting-up-a-specialist-unit-for-tablets-and-smartphones/:
Kuinka pitkälle olemme tulleet. Se oli vain pari vuotta sitten, että Lenovo sulki paljon myydä sen mobiililiiketoiminta, mutta nopea saamiseksi uudelleen loppuvuodesta 2009 ja viime aikoina jonkin verran raskasta flirtti kanssa tabletteina tekijä on johtanut kokonaan uuden yksikön Yhtiön hierarkia, yksi omistettu kehittämistä älypuhelinten tabletteja, televisiot ja muut internet-päätelaitteille. Johdossa Liu kesäkuu ja työskenteleville Peking tämä joukkue suunnittelijat ja insinöörit keskittyvät hyödyntämiseen "valtava kasvupotentiaali mobile internet." Cloud computing on tärkeä osa Lenovon suunnitelmat etenevät, joka asettaa tavoitteensa tulevaisuudessa oikeuden mukainen vain noin kaikkien muiden . Silti on hyvä nähdä yksi iso pöytätietokoneiden pelaajat monipuolistaa salkun halukkaasti.

Lenovo perustaa asiantuntijayksikkö Tablettien ja älypuhelinten perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 08:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AFP (PhysOrg) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar