tirsdag den 18. januar 2011

Florida läänin komissio sanoo MagicJack ohitetaan ulos 911 maksuja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/florida-county-commission-says-magicjack-skipped-out-on-911-fees/:
MagicJack on löytänyt itselleen enemmän kuin muutama kiistanalainen yhteenotot ennen, ja se näyttää se nyt puretaan toisen kanssa Kanawha County komission Floridassa, missä sen emoyhtiö Ymax Communications perustuu. Se jonka mukaan MagicJack on onnistunut keräämään 911 maksuja ja taas maksaa varoja maakunta, joka perustuu palkkiot rahoittaa 911 hätäkeskukseen - tai, kuten Kanawha County komission puheenjohtaja Kent Carper succintly asettaa se, "ei mitään" magic "noin Magic Jack." Sillä se osa, MagicJack painottaa, että ei ole "voice-over-Internet" tarjoaja ja sen vuoksi ei tarvitse maksaa 911 maksuja, ja se lisää, että se ei ole edes mahdollisuutta kerätä maksuja, koska siten sen tuote on myyty. Meidän täytyy vain odottaa ja nähdä, miten hyvin tämä väite pitää, kun MagicJack kasvot valtion julkisen palvelun komission 1. maaliskuuta - joka muuten on jo kiistänyt MagicJack pyynnöstä erottaa asian.

Florida läänin komissio sanoo MagicJack ohitetaan ulos 911 maksut alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Electronista | lähde Charleston Gazette | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar