tirsdag den 18. januar 2011

Valkoinen iPhone 4 muka vääntää Best Buy inventaarion järjestelmän käynnistäminen 27 helmikuu?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/white-iphone-4-purportedly-turns-up-in-best-buys-inventory-syst/:
Se on ollut pitkään, mutta se alkaa näyttää asiat vain ehkä alkaa ehkä, mahdollisesti riviin valkoinen iPhone 4. Näimme joidenkin selvityksen laukausta Vodafone Saksa itse eilen, ja nyt Mac huhut on ilmaantunut ampui sitä omien että käy ilmi, että 16GB ja 32GB versiot puhelimen Best Buy: n inventaariojärjestelmän Yhdysvalloissa. Mitä enemmän näitä listauksia myös osoittaa erityistä varastossa päivä helmikuuta 27. ja, mikä se sitten onkin, mallinumero täsmää, että ensin kääntyi Best Buy: n järjestelmään, kun se alun perin ottaa ennakkotilauksia vaikeasti valmistus puhelin. Tietenkin me vielä ei ole täysin tyytyväinen kunnes alamme nähdä joitakin todellisia laatikot valkoinen iPhone niihin, mutta tässä toivoen meidän ei tarvitse odottaa liian kauan, jotta näin kävisi - Apple ei ole vielä lykätty että " keväällä 2011 "päivä, kun kaikki.

[Kiitos, Micah]

Valkoinen iPhone 4 muka vääntää Best Buy inventaarion järjestelmän käynnistäminen 27 helmikuu? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 16:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Mac Rumors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar