mandag den 20. december 2010

DHS Takavarikoitu Verkkotunnukset Perustuu Bad todisteiden

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kAiEbQgfB3o/story01.htm:
Anonyymi lukija kirjoittaa "Back yli kiitospäivä, Department of Homeland Security n maahanmuutto-ja Customs Enforcement yksikkö (ICE) teki paljon uutisia hyödyntämällä yli 80 verkkotunnuksia. Vaikka monet näistä liittyvät sivustot, jotka myivät väärennettyjä tuotteita, viisi verkkotunnukset mukana tekijänoikeuskysymykset. Neljä heistä osallistuu hiphop liittyviä blogeja - mukaan lukien ne, hiphop tähdet kuten Kanye West ja muut käyttää edistämään omia töitään, ja viimeinen oli meta-hakukone, joka vain yhdistää muut hakukoneet. Viikot kuluivat ilman omistajille näiden sivustojen edes kerrota, miksi heidän verkkotunnuksia takavarikoitiin, mutta valaehtoinen todistus ja takavarikoida näiden viiden kohteen on hiljattain tullut ulos, ja se on täynnä kaikenlaisia ongelmia. Ei vain se oli koonnut viime Närpiö, joka väitti, että ainoastaan linkittää uutisia ja blogikirjoituksia tiedostonjako olivat todisteita tekijänoikeusrikkomuksesta, se luetteli todisteena rikkomisesta kappaleita, tarrat nimenomaan lähettänyt nämä blogit edistämiseksi. Myös, mitä tulee selväksi, että MPAA on väline "ohjata" ICE: n alokas agentti menossa, kun näitä sivustoja, niin että näytti olevan ainoa ulkopuolista asiantuntemusta vedota määritettäessä, jos nämä alueet olisi hyödynnettävä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Novatel n USB551L LTE-modeemi Verizon luonnossa, ei Mac-tukea kättelyssä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/novatels-usb551l-lte-modem-for-verizon-in-the-wild-does-mac-su/:
Kuinka monta omistautunut LTE -yhteensopivaa USB-modeemit ei Verizon on? Ainakin kolme, ilmeisesti, koska olemme juuri lähetetty laukausta Novatel tuleva USB551L joka näyttää ehkä hitusen kiiltävämpi ja tyylikkäämpi kuin Pantheon ja LG malleja , jotka ovat edeltäneet . Vaikea sanoa spec sheet täällä, mutta näyttää siltä, että on ainakin mahdollisuus tähän on LTE vain ilman CDMA / EV-DO varmistus koska ei ole nimenomaista mainintaa siitä, epätodennäköistä huomioon miten pienestä Verizon LTE jalanjälki on tällä hetkellä , mutta eihän sitä koskaan tiedä. Vielä tärkeämpää on nimenomaisesti mainita Mac-tukea, mikä kuljettajan nykyinen vaihtoehtojen puute. Ei sana julkaisupäivämäärä tai hinnoittelua, mutta voimme kuvitella se ei ole pitkä aika, että nämä nukke yksiköt - joita näet Alla olevassa galleriassa - kelluvat ympäriinsä.

Novatel n USB551L LTE-modeemi Verizon luonnossa, ei Mac-tukea kättelyssä perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 17:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Mikrosirujen Nyt vuonna Hautakivet, wc ja kala uistimet

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a_5PRRbmgL8/story01.htm:
Hugh Pickens kirjoittaa "Steve Johnson kirjoittaa Mercury News että mikrosirut ovat menossa huikea valikoima kerran selvästi low-tech tuotteet - alkaen hautakivi merkkejä ja juoksukengät kalastaa uistimia ja kirjallisesti kynät. Tulevaisuudessa" jos ei meillä löytää pelimerkkejä? " pyytää analyytikko Jordan Selburn. "Vastaus on melko lähellä minnekään." Esimerkiksi yksi yritys myy kolikon kokoinen, ruostumaton teräs-koteloitu mikrosiru hautakivi markkereita, joka kertoo kuolleen henkilön tarinan tekstiä, valokuvia, videoita tai ääntä historia, jossa kävijät voivat tutustua osoittamalla niiden Internet-pohjaisia matkapuhelimia sitä. Yhtiö sanoo, että se on myynyt tuhansia "Memory medaljongit." Ei AquaOne Technologies, joka myy wc jossa siruja, sammuu automaattisesti vettä, kun se jousia vuotaa tai alkaa ylivuoto, mutta japanilainen yhtiö Toto menee paremmin älykäs wc, joka kerää terveyteen liittyviä tietoja käyttäjän virtsaan. Pro- Troll tuo siru sen kalan vieheet että "kopiot sähköinen hermo päästö haavoittui syötti kala," kehotukset muut kalat purra sitä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Google elin-selain nyt saada alas ja tiedät sen tiedät sen murskata uritus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/google-body-browser-now-getting-down-and-you-know-its-you-know/:
Meillä lyhyt välähdys Googlen kehon selaimessa Chrome tapahtuma aiemmin tässä kuussa, eikä se ya tiedä sitä, yksityisyyden loukkaaminen simulaattori ja oppimisen välineenä on ripustettu Google Labs. Selain WebGL tukea tarvitaan, mikä tarkoittaa Firefox 4 ja Chrome 9 demot (tai Chrome 8 jos otat sen "about: liput"-valikosta). Visualisointi vaihtoehdot ovat mielenkiintoisia ja haku työkalu toimii kuin junan vessa, joten ... miksi ei? Täsmälleen.

Jatkaa lukeneisuus Google elin-selain nyt saada alas ja tiedät sen tiedät sen murskata uritus

Google elin-selain nyt saada alas ja tiedät sen tiedät sen murskata nuuttaus perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 16:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Switched | lähde Google elin-selain | Lähetä | Kommentit

JBoss AS 5 Performance Tuning

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DhVj53HXFGk/story01.htm:
RickJWagner kirjoittaa "20 prosenttia inertti ainesosia, 80 prosenttia nitro glyserolia. Siitä kuvaisin JBoss AS 5 Performance Tuning päässä Packt. Ensimmäiset 50 sivua ei saada innostumaan. Tämä ensimmäinen luku ja puoli kuvaa tekijän suorituskykyoptimointi elämä aikana menetelmät ja tutustuttaa meidät muutamaan avoimen lähdekoodin työkaluja, jotka voivat auttaa meitä tuning työtä. työkalujen osa vaikuttaa erityisen heikko - on runsaasti kuvakaappauksia näyttää työkalun valikkoruuduissa, mitä haluat yleensä poimia noin minuutti työkalun jakelua verkkosivuilla. Oikeasti, tässä vaiheessa aloin jo ihmetellä, jos tämä kirja piti elää odotukseni. Onneksi painetaan päälle vielä muutama sivu, ja osuma rikasta paydirt, joka muodostaa loput kirja. Tästä eteenpäin jokainen jakso saatiin arvokasta viritys neuvoja. " Pidä käsittelyssä muualla Rick katsaus.

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Kyllä, se nainen koiran Baby Björn heittää prototyyppi Nokian

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/yes-thats-a-woman-with-a-dog-in-a-baby-bjorn-throwing-prototyp/:
Joten tässä miten tarina menee: työntekijää Nokia tilat Oulun ja Tampereen, Suomen, olivat kyllästyneet neuvotteluja käydään välillä edustajien ja yrityksen yli suunnitellun lomautuksia , ja päätti tehdä asialle jotain. Mutta oikeasti, miksi lakko tai järjestää ralli kun voi vain seurustella, käytä muutama prototyyppi laitteet tavoite käytännössä, ja saat cavalierkingcharlesinspanieli raitista ilmaa samalla? Jos tämä pitää ajan tarpeeksi kauan, nämä henkilökunta voisi olla toinen uran kilpailun tason puhelin tossers . Osuma lähde linkkiä koko video - mutta varoitan, jos rakastat Nokian, saatat löytää Grafiikka, väkivaltainen ja vastenmielistä.

[Kiitos, Juuso H.]

Kyllä, se nainen koiran Baby Björn heittää prototyyppi Nokian perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 15:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Ilta-Sanomat | Lähetä | Kommentit

Al Franken Tekee tapauksessa verkon puolueettomuus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/miBXMnrAxtA/story01.htm:
jomama717 kirjoittaa "Kun viesti otsikolla" Tärkeimmät Free Speech numero Aikamme "tänä aamuna Huffington Post, senaattori Al Franken vahvistetaan voimakas asia verkon puolueettomuus sekä synkkä skenaario, jos nykyinen asetusehdotusta pidetään FCC: n hyväksytään. lainaten: "Hyvä uutinen on, että Federal Communications Commission on valta antaa määräyksiä, jotka suojelevat verkon riippumattomuus. Huono uutinen on se, että asetusluonnosta on kirjoittanut FCC puheenjohtaja Julius Genachowski älä tee sitä ollenkaan. He pahempi kuin ei mitään. Siksi tiistai on niin tärkeä päivä. FCC tapaavat keskustellakseen määräyksiä, ja meidän on varmistettava, että sen jäsenet ymmärtävät, että antamalla yritykset hallita Internet ei yksinkertaisesti voida hyväksyä. Vaikka puheenjohtaja Genachowski luonnoksessa Tilaa ei ole julkistettu, Ensimmäiset raportit selväksi, että kaukana suojella verkon puolueettomuutta. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.




Disneyn suunnitelma "interaktiivinen kakkuja" paljastui patenttihakemuksessa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/disneys-plan-for-interactive-cakes-revealed-in-patent-applica/:
Mmm, kakku - ei muiden makeisten yltävät alue, on se muodossa syntymäpäivä, häät, tai bundt. Mutta emme koskaan odottaneet sen integroitu pico projektori. Mutta se mitä imagineers Disney näyttää suunnittelevan mukaan US-patenttihakemus rakastavasti nimellä "Projektori järjestelmiä ja menetelmiä, joilla tuotetaan digitaalisesti lisätyn vuorovaikutteisen kakkuja ja muita elintarvikkeita." Sovellus sisältää joukon hilpeä havainnollistusta ylisuuria kameroiden projisoida kuvaa ja videota pinnalle leivonnaisia edistämiseksi tarinankerrontaa ja / tai vuorovaikutteisuus, joka on ainutlaatuista ja yksilöllistä. Disney visioi kuvia yhdistetty 3D topografia kakku, että se voi mielessä esimerkiksi silloin, kun pala on parhaillaan leikataan (aloittaa miekka taistella Captain Hook) tai poistaa (vesi kiirehtii täyttämään tyhjiön). Vaikka epäilemme, että löydät nämä käytävillä paikallisessa Best Buy ruokakaupoista lähiaikoina, ehkä haluat tarkistaa saatavuuden seuraavan kerran kirja synttäreille on Disneyland Resort. Jotain kertoo, että näissä voisi olla hitti youngins.

Disneyn suunnitelma "interaktiivinen kakkuja" paljasti patenttihakemuksessa perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 14:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Tietoja Projektorit | lähde Stitch-Britannia | Lähetä | Kommentit

Verizon kiusaa Android LTE laitteisto 6 tammikuu CES

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/verizon-teases-android-lte-hardware-for-january-6th-at-ces/:
Huomaa kuinka sanoimme "laitteisto" ei "puhelimia?" Kun otetaan huomioon, että luonnonvaraisten Motorola teaser Juuri näkemämme ja että tiedämme Verizon ja Moto ovat toimi melko tiiviisti Android tabletteja , se on täysin mahdollista, että puhelimet eivät ole pelkästään kohteita Verizon etiketti kun se alkaa vetää kattaa pois sen Ensimmäinen kuluttajien tarpeita LTE pyydykset CES vuonna pari viikkoa. Se, että siellä tulee uusia LTE laitteisto intros Verizon CES ei mitään uutta - ne ovat olleet sanovat niin paljon aikaa - mutta erityinen maininta Android on lohduttava vahvistus siitä, että me luultavasti nähdä HTC Mecha , että nimeämätön LG , ja ehkä tabletti tai kaksi käden sijasta MetroPCS "epätavallinen strategia ottaen dumbphone reitti . 'Bout aika EVO 4G ja Epic 4G oli katsella heidän selkänsä, eikö olekin?

Verizon kiusaa Android LTE laitteisto 6 tammikuu CES perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 13:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink BGR | lähde @ VerizonWireless (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Voiko Zuckerberg Leap Kiinan suuren palomuurin?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zodlglO89Ak/story01.htm:
Hugh Pickens kirjoittaa "Guardian kertoo, että Facebookin Mark Zuckerberg on Kiinassa ja on saavuttanut Robin Li, johtaja Baidu, kun hän kiersi laitoksen suurin hakukone Kiinassa. Zuckerberg on tehnyt mikään salaisuus hänen halunsa laajentaa Kiinassa, missä Facebook on estänyt hallitus sensuroi "Great Firewall vuodesta 2008. Taannoisella maailmankartalle ole käyttäjiä, Kiina ilmestyi musta piste, mutta se on isompi internet väestöstä kuin missään muussa maassa maapallolla." Kuinka voitte yhteydessä koko maailmalle, jos jätät pois miljardi ihmistä? " sanoo Zuckerberg. Kiina on jo kaksi ole jäljittelijöitä: Kaixin 80 miljoonaa käyttäjää, ja Renren, 150 miljoonaa, mutta nämä eivät ole taloudellista painoarvoa ja globaalia ulottuvuutta Zuckerberg seurasta, vaikka heillä on etuja kielen ja kulttuurien tuntemusta, sekä suojelun suuri palomuuri. "Jos ole halunnut päästä Kiinan, se ei tarvitse muuttaa sen toimintaa, koska netizens täällä käytetään copycats jo, mutta se on, kuten muutkin kansainväliset internet yritysten totella Kiinan lakeja ja määräyksiä" sanoi Hu Yong, professori Pekingin yliopiston School of Journalism ja viestintä. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.