mandag den 20. december 2010

Kaksi Kinects yhdistävät voimansa tehdä 3D Telepresence, jotta virtuaalinen valo saber taisteluja (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/two-kinects-join-forces-to-make-3d-telepresence-enable-virtual/:
UC Davis Oliver Kreylos on vastuussa kaksi kaikkein vaikuttava Kinect hakata vielä. Hän oli yksi ensimmäisistä saada oikea 3D video ulos juttu, seuraavana kasvoi pariksi jopa kaksi kameraa , joista toinen täyttää aukot muut. Olet ehkä luuli juuri pelaa noin, mutta ei - Voi ei. Oli menetelmä hulluus ja hänen taka-ajatus on paljastunut: 3D TelePresence. Tämä on mitä hän on työskennellyt koko ajan ja hän on varhainen versio operatiivisen käyttäen lähtö kahden Kinects syrjäisessä toimistossa palkki 3D edustaa toinen henkilö hänen näyttö, jonka hän voi liikkua ympäri (ja sen kautta) käyttää Wiimote . Samalla katsoja voi nähdä asemaa Oliver reaaliaikaisesti, virtuaalinen kamera kelluvat ja ne voivat ylläpitää katsekontaktia vaikka hän ei itse asiassa tarkastella joko fyysisesti kamera. Mielenosoituksen on upotettu tauon jälkeen mukana jotakuinkin erikoiselta seurantaa, joka Kreylos harjoittaa melko ... pitkittyneen valosapelin taisteluun pahuuden voimia.

Jatka käsittelyssä kaksi Kinects voimien tehdä 3D Telepresence, jotta virtuaalinen valo saber taisteluja (video)

Kaksi Kinects yhdistävät voimansa tehdä 3D Telepresence, jotta virtuaalinen valo saber taisteluja (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 10:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde okreylos (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar