mandag den 20. december 2010

NASA Green Flight Challenge ehdottaa taskussa lentokenttää, "kutsuu sinut lentämään 'em all

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/nasa-green-flight-challenge-proposes-pocket-airports-invites/:
NASA: n Green Flight Challenge ehdottaa naapuruus "tasku lentokenttää," kutsuu sinut lentämään 'em all
Pian me hopping suihkukone, otsikko Vegas, elää elämää, leikkii gadgetit, eikä saa nukuttua. Lentäen Nevadassa CES tasossa on helppoa, mutta päästä lentokentälle voi olla haaste, jos elää maassa. NASA haluaa että kiinteä eräänlainen spin-off vihreän Flight Challenge palkinnon antenni ajoneuvo, joka voi hallita 200mpg klo 100mph kun säteilee vain 78db melua 250 jalkaa. Se olisi myös hyvin lyhyt nousu-ja lasku, mikä se voisi laskeutua, mitä kutsutaan "tasku lentokenttä." Nämä rinky-Dinkin kiitoteiden olisi mahtuu vain kaksi eekkeriä maata ja se käynnistää tai vastaanottaa (lopulta autonominen) ilma 30 sekunnin välein. Ajatuksena on, että tällaiset nauhat voisi olla hajallaan esikaupunkialueilla ja tarjota nopea, kätevä shuttling lentokentille ja oletettavasti muiden taskuun lentokentille. Nyt me ihmettelemme, me vielä tyhjä meidän taskut ennen lennolle?

NASA Green Flight Challenge ehdottaa taskussa lentokenttää, "kutsuu sinut lentämään 'em all perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 09:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Gizmag | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar